up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Elektronisk tilbehør udendørs

Elektronisk tilbehør er meget vigtigt under camping. De er stykker elektronisk udstyr, der har et specielt formål, og moderne elektronisk tilbehør er kilder, der hjælper med at fortolke vores campingopgaver let. Elektronisk tilbehør tilbydes af mærkerne som Petzl , Salewa , Mammut , Suunto , Led Lenser

Elektronik sag

En elektronikhylster bruges til at beskytte det elektroniske udstyr under rejser eller camping. Elektroniketui beskytter din tablet, smartphone og andre elektroniske enheder mod vand og snavs. En vandtæt elektroniketui kan beskytte dit tilbehør ned til 1 meter.

Mobiltelefon stativ

Mobiltelefonstativ er et lille objekt, der bruges til at forstærke din mobile enhed. Mobiltelefonstativ er beregnet til at ligge på en solid overflade, som et bord eller en tæller, så du kan se sjove videoer, rulle gennem billeder og i sidste ende holde din telefon pæn og sikker.

Action Kamera Body Mount

Action Camera Body Mount har et polstret design, der gør det muligt at sidde mere stabilt og bekvemt på kroppen, og det er også lavet af luftige materialer, der mere tilføjer det praktiske aspekt. Det understreger en konventionel 3 polet montering og giver dig mulighed for at tage håndfri billeder. Action Camera Body Mount kan tilpasses til de fleste kropstyper såvel som over vinterfrakker. Det binder på ved hjælp af en hurtigudløserklemme, der er nem at styre også med handsker på.

clouse menu Luk