up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger jeg en vejrstation?

En vejrstation er et sæt vejrmåleapparater, som du kan rette i dit eget hjem eller din virksomhed. Antallet af enheder kan variere, men de fleste vejrstationer har værktøjer til at estimere temperatur, relevant fugtighed, tryk, regn, lufthastighed og retning. De bedste mærker, der tilbyder vejrstationer, er Oregon Scientific , Tfa Dostmann , Technoline

Tips til at vælge en vejrstation

Sensorer

Køb en vejrstation, hvor følgende sensorer er installeret
• Et termometer, der måler temperaturen
• Et barometer, der samler atmosfærisk tryk
• En regnmåler, der måler nedbør
• Et vindmåler, der sporer vindens retning og hastighed
• En fugtighedsføler, der måler fugtigheden

Wifi kompatibel

De fleste vejr enheder har nu WiFi adgang, men ikke alle har denne egenskab. Når du vælger en vejrstation, skal du sørge for, at den er WiFi kompatibel.

Komplet trådløs

En komplet trådløs vejrstation logger data via WiFi eller ved at slutte dem til din pc. Så vælg en komplet trådløs vejrstation, fordi den er mere fordelagtig end nogen anden.

Strålingsskjold

Et strålingsskjold kan hjælpe med at beskytte temperatur og fugtighedsfølere mod direkte sollys, hvilket kan understøtte enheden til at forudsige mere præcise målinger. Så vælg altid en vejrstation, der har et strålingsskærm.

Solcelledrevne enheder

Soldrevne enheder kan hjælpe med at mindske den mængde elektricitet, der kræves til vejrstationen, hvilket kan spare dig penge i det lange løb. Vælg en vejrstation med soldrevne enheder.

clouse menu Luk