`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin GLO 2+Cable

Garmin GLO 2+Cable

Garmin GLO 2+Cable

Garmin GLO 2+Cable

  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable
  • Garmin GLO 2+Cable

Garmin GLO 2+Cable

Produktbeskrivelse Garmin GLO 2+Cable

Navigere med Garmin caliber GPS data på den mobile enhed efter eget valg. GLO 2-modtageren bringer dig det bedste fra begge verdener ved at kombinere GPS- og GLONASS-modtagere med trådløs Bluetooth®-teknologi, så du kan nyde præcis positionsinformation på din iPad®, iPhone® eller Android ™ -enhed.

Nøjagtigheden af ​​GPS og GLONASS

GLO 2 kan modtage positionsinformation fra både GPS og GLONASS satellittonstellationer, så den kan oprette forbindelse til op til 24 flere satellitter end enheder, der kun er afhængige af GPS. Dette gør det muligt for GLO 2 at låse på satellitter ca. 20% hurtigere og forblive tilsluttet selv ved høj hastighed. Derudover opdaterer GLO 2 sine positionsoplysninger 10 gange pr. Sekund. Det er op til 10 gange oftere end GPS-modtagerne i mange mobile enheder.

Sæt det op og gå

Med Bluetooth-teknologi parrer GLO 2-modtageren trådløst til din mobilenhed. Indstil GLO 2 inden for rækkevidde af din mobilenhed, og i øjeblikket modtager du GLO 2-modtagerens positionsdata. Det har op til 13 timers batterilevetid for at holde din position på lange ture, og opladning af GLO 2 mellem brug er let med det medfølgende USB-kabel eller et 12/24 V-køretøjs strømkabel. Den valgfrie friktionsbeslag holder modtageren sikker på dit dashboard og i fuld visning af satellitter.

Bluetooth-ordmærket og -logoer er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker af Garmin er under licens. iPad, iPhone og Apple er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google Inc

Android-enheder kræver en GLO 2-aktiveret app for at få adgang til GLO 2-funktionaliteter.

Enhedsdimensioner (BxHxD): 1,78 x 4,19 x 7,72 cm

Vægt: 60,1 g

Modtagerteknologi: GPS og GLONASS

WAAS: ja

Opdateringshastighed: 10 Hz

Nøjagtighed: 3 meter

Batterikapacitet: 1150mAh

Batteriets levetid: 13 timer

Starttidspunkt: 3 5s

Varm starttid: 35s

Koldstartstid: 60s

Nominelt driftshastighed: 0 - 800 kts (411 m / s)

Vi kunne ikke finde nogen kompatible enheder til dette produkt.

SPECIFIKATIONER:

Enhedsdimensioner (BxHxD): 1,78 x 4,19 x 7,72 cm

Vægt: 60,1 g

Modtagerteknologi: GPS og GLONASS

WAAS: ja

Opdateringshastighed: 10 Hz

Nøjagtighed: 3 meter

Batterikapacitet: 1150mAh

Batteriets levetid: 13 timer

Starttidspunkt: 3 5s

Varm starttid: 35s

Koldstartstid: 60s

Nominelt driftshastighed: 0 - 800 kts (411 m / s)

I kassen:

GLO 2

Køretøjets strømkabel

USB-kabel

Dokumentation


Velkommen til vores Garmin GLO 2+Cable specielle tilbud. Hos trekkinn, finder du ikke blot udendørs udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på udendørs produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Sensorer.

Funktioner Garmin GLO 2+Cable

Connectivity
Sensorer
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (33)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Garmin glo 2

-

Det var meget let at parre med min iPad og fungerede perfekt med navigationsappen til flyvende fly.

Garmin glo 2 + kabel

-

Produktet ankom, godt pakket. tilsluttet en android 8.1-tablet og via bluetooh gps-appen fungerede det med det samme. tak til venlighed fra det personale, der reagerede straks på mine anmodninger.

Garmin glo 2

-

Fantastisk produkt, jeg bruger det i det luftfartsfelt, og flere enheder kan tilsluttes på samme tid. Det forbinder og omdanner hurtigt enhver wifi-enhed til en GPS-enhed. Du kan bruge den til nautiske, luftfartsnavigations- eller bilprogrammer.

Varsel

-

Meget god, men lidt kompliceret at bruge til en novice med Android. Modtaget i går vil vi teste bedre i weekenden

Garmin glo + racechrono

-

Fungerer perfekt med Android i Racechrono-appen!

Perfekt til kobling til en ipad!

-

Super hurtig levering fra TrekInn! Til brug i et Cessna-cockpit med iPad-navigation. Enkel og meget effektiv enhed! Meget kompakt og let.

Pæn

-

Møder forventningerne. Let at bruge. Absolut en forbedring af nøjagtigheden for min iPhone XR. Meget hurtig levering. Fire dage fra bestilling til levering.

Garmin glo

-

Produktet lever op til forventningerne. Leveret meget godt pakket. Leveringstiden var dog 14 dage over estimeret. Måske på grund af pandemien.

Garmin glo 2

-

Ordre leveret til tiden. Produktet var godt pakket. GLO 2 giver mig fuld tilfredshed. Det blev genkendt af Bluetooth på min smartphone uden problemer. Optagelseshastigheden er imponerende og præcisionen meget god. Det mest komplicerede var at konfigurere min smartphone til at tage højde for signalerne fra GLO 2 i stedet for dem, der kommer fra den interne antenne, men installationen af den fremragende app "Bluetooth GNSS", desuden gratis. , gjorde tingene meget lettere for mig.

Komfortabel

-

Ankom en dag for sent øger det nøjagtigheden af GPS'en på min mobil på en tydelig måde

Garmin glo 2

-

I modsætning til mange negative anmeldelser og internetforskning om butikken kan jeg kun kommentere positive ting fra min side. Checkout og information om forsendelsesstatus (med foto !!!) er virkelig fremragende. Meget klar købsanbefaling, fortsæt det!

Perfekt

-

Produkt af super god kvalitet, sammenkoblet med min iPad af foruroligende lethed. Hver gang GLO2 tændes, genkender iPad det inden for et sekund. Anbefal FØR du køber små billige GPS-enheder, mister du penge. Kvalitet har ingen pris !!!!

Garmin glo 2

-

Varen ankom inden for en uge under meget gode forhold. Enheden er ultra præcis. Jeg anbefaler butikken og varen.

Garmin glo 2

-

fremragende artikel, som jeg har kendt i flere år bemærkelsesværdig kvalitetspris. Meget hurtige leveringstider, bemærkelsesværdigt sted også.

Garmin glo 2

-

Ankom inden for en uge. Fungerer perfekt med iPad og Navionics-appen. Anbefalede!

Garmin glo 2

-

meget hurtig levering, enheden lever op til forventningerne. Arbejder perfekt med iPad

Garmin glo2. meget godt

-

Varen ankom meget hurtigt i min postkasse, godt pakket som beskrevet. Meget kompakt. Umiddelbar forbindelse på iphone7, ipad2 og ipad 7

Præcis, kompakt og nem at bruge.

-

Paired med Navionics app på iPad'en med det samme, og fungere upåkklædeligt.

Germin glo2

-

Ankom inden for en uge. Finder hurtigt satellitterne og fungerer perfekt med iPad og sejlkortene. Højt anbefalet!

Gør jobbet

-

Hurtig levering og under gode forhold. Jeg købte dette produkt, fordi GPS-antennen på min smartphone er ødelagt. Fremragende lokaliseringsnøjagtighed (1,8 m for mig). GPS-data transmitteres til Android-smarttelefonen via Bluetooth GPS-applikationen, og de bruges uden problemer af Google Maps, HER WeGo osv. Imidlertid umulig at bruge disse GPS-data i Waze (ingen GPS ...). Waze problem!

Okay

-

modtog efter ca. 8 dage, alt som beskrevet, kendte jeg allerede artiklen. fremragende fotopakningstjeneste, det er første gang, jeg ser det på en e-handel

Garmin glo 2

-

En sidste. Jeg har haft Qstarz 818 XT og ved maksimal præcision og i meget god stand har den givet mig 1,8 meter. Med GLO 2 er nøjagtigheden i næsten enhver tilstand 1,5 meter. Meget glad. Hurtig forsendelse, siden den forlod lageret. Eventuelle spørgsmål kan besvares meget hurtigt via e-mail. Anbefalede både butikken, som jeg allerede havde købt før, og varen i beskrivelsen.

Ultra præcis enhed

-

Fungerer perfekt med ipad pro 12.9 fra 2019 Let parring, jeg downloadede et offline kort på kort, og her er jeg med en gigantisk GPS. Jeg bruger hovedsageligt min dji mavic air 2 på ipad wifi. Super sælger meget hurtig levering, og sælgeren reagerer meget hurtigt

Fremragende

-

alt var fremragende. Jeg vil bestemt købe til din butik igen.

Meget hurtig i levering

-

Pakke ankom på meget kort tid, top assistance med meget hurtig og meget venlig respons.produkt, der skulle testes på vejen ved kurer, jeg havde brug for den lidt mere præcision i mere iOS iPhone X

Jimmy kontanter

-

Artiklen ankom. Men det tager halvanden måned at ankomme

Garmin glo2

-

Enheden tændt hurtigt, og forbindelsen til iPad blev hurtigt oprettet. Geografiske oplysninger opdateres meget hurtigt og støt. God enhed

Ikke ankommet

-

Varen er ikke ankommet, 17 dage efter bestilling

Produktet ankom i dag, tak.

-

GPS-produktet er ankommet. Mange tak

Garmin glo 2

-

Enheden fungerer som forventet og er meget effektiv. Forbindelsen med ipad var hurtig uden problemer og lige siden fungerer den fint.

Garmin glo2

-

Enheden fungerer korrekt ved første brug, ganske vanskeligt at oprette forbindelse til en Android-smartphone, ganske nøjagtig (ca. 3 m som vist). Jeg trækker en stjerne tilbage, fordi leveringstiden på 48 timer, der er angivet i ordren, ikke overholdes (pakken sendes mere end 48 timer efter ordren: vare bestilt 22-09, modtaget 28-09 !!!)

Fungerer godt

-

Tilsluttet det med min Microsoft-overflade. Fungerer godt Tak for levering som planlagt til Sydøstasien.

Garmin glo2

-

Enheden er lille og optager næsten ingenting. Det er ret præcist. Det eneste dårlige er, at jeg skal bruge den med en gammel telefon, fordi den nye terminal ikke har nogen måde at forbinde den med

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk