`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S
  • Garmin GPSMAP 66S

Garmin GPSMAP 66S

Produktbeskrivelse Garmin GPSMAP 66S

At have en tracker som GPSMAP 66Ste giver dig mulighed for at tilpasse datafelter, widgets og applikationer . Enheden er kompatibel med det globale navigationssystem.

Trackerens skærm er i farve med en opløsning på 240 X 400 pixel og har evnen til at præsentere klare billeder . Dets forbindelse er gennem ANT + og Bluetooth. Ved hjælp af denne enhed kan du dele ruter, spor og geocaches trådløst. I GPS-tilstand løber batteriet op til 16 timer, og i ekspeditionen strækker det sig til en uge. Dens hukommelse kan udvides med et microSD-kort op til 16 GB til yderligere kortlægning og datalagring.

Dette udstyr er integreret af fire højkapacitetsantenner til hurtigt at lokalisere og vedligeholde lokationen . Derudover kan du lære mere om kort over skove, træer, nationale og statslige parker. Andre indikatorer, som du vil vide, er højdevariationen takket være barometeret. Det har også et integreret treakse elektronisk kompas, selv når det er stoppet.

Premium GPS håndholdt med BirdsEye Satellite Imagery abonnement og TopoActive kort

Stor, 3 "sollyslæsbar farvedisplay til nem visning

Flere understøttede globale satellitnavigationssystemer (GNSS) til at spore dine rejser i mere udfordrende miljøer end GPS alene, plus treakse kompas og barometrisk højde

Adgang til BirdsEye satellitbilleder med direkte download til enheden og intet årligt abonnement og forudindlæste TopoActive europæiske kort

Udvidet trådløs forbindelse understøtter aktivt vejr for opdaterede prognoser og animeret vejrradar og Geocaching Live til mobilsynkronisering og opdateringer

Kompatibel med Garmin Explore ™ website og app til at hjælpe dig med at styre spor, ruter og waypoints og gennemgå statistikker fra feltet

LED lommelygte funktion plus op til 16 timers batterilevetid i GPS-tilstand og 1 uge i ekspeditionsmodus for færre ladninger

Navigere dit næste udendørs eventyr med GPSMAP 66-serien. Uanset om du vandrer, mountainbiking, klatring, geocaching, kajak eller arbejder i udendørs omgivelser, kan du undersøge mere med denne ikoniske, robuste håndholdt med en 3 "farvedisplay. Den har adgang til BirdsEye Satellite Imagery-abonnement med direkte download til enheden for at hjælpe dig med at finde din vej plus preloaded TopoActive European maps på GPSMAP 66st. Og det tilbyder multi satellit support samt trådløs tilslutning til Active Weather, direkte downloads og Garmin Explore kompatibilitet.

Få dine kuglelejer:

Ud over multi GNSS-understøttelse giver GPSMAP 66-serien ABC (højdemåler, barometer og kompas) sensorfunktioner til at spore din rejse. Den indbyggede højdemåler giver højde data for nøjagtigt at overvåge opstigning og nedstigning, mens barometeret kan bruges til at forudsige vejrændringer ved at vise kortsigtede tendenser i lufttryk. Den elektroniske kompas med tre akse holder din leje, uanset om du bevæger dig eller ej.

Se hvor du leder:

Få et bedre billede af din placering med billedrealistiske billeder med høj opløsning, takket være direkte download til enheden af ​​BirdsEye satellitbilleder - uden et årligt abonnement. Du kan se en sand repræsentation af dine omgivelser for at finde stier, trailheads og clearings for campingpladser, for at finde parker og parkering til geocaching, og endda at oprette waypoints baseret på landemærker.

Plus, GPSMAP 66st kommer forudindlæst med TopoActive European maps. Du vil se hver bakke og dal med mere detaljer end nogensinde - herunder terrænkonturer, topografiske højder, topmøder, parker, kystlinjer, floder, søer og geografiske punkter.

Hold dig indstillet på forholdene:

Du vil altid holde dig orienteret om vejrforhold, når du parrer din GPSMAP 66-serie enhed via Bluetooth® til en kompatibel smartphone. Modtag Active Weather-opdateringer til real-time prognoser, herunder prædiktive kort for temperatur, vind, nedbør og skyer. Det giver også vejrradar, så du er opmærksom på dårlig vejr, som kan påvirke dine udendørs eventyr.

Find din cache:

GPSMAP 66s og GPSMAP 66st-enheder gør det nemmere end nogensinde at nyde din geocaching oplevelse. Sæt det til automatisk at opdatere med alle de nyeste caches fra Geocaching Live, herunder cachebeskrivelser, logfiler og tip. Med en Wi Fi®-forbindelse eller via Garmin Connect ™ på en kompatibel smartphone undgår du manuelt at indtaste koordinater eller udskrive cache-detaljer på papir - og hver søgning uploades automatisk til din profil.

Udforsk med Garmin:

Selv når du er offline og ikke har nogen mobil forbindelse, parrer GPSMAP 66-serien med Garmin Explore mobilappen, så du kan planlægge, gennemgå og synkronisere data, herunder waypoints, ruter og spor. Plus, du kan gennemgå afsluttede aktiviteter, mens du stadig er i feltet, selv når du er væk fra nettet.

Utility i ugunstige omgivelser:

Vær forberedt på de mest ekstreme eventyr. GPSMAP 66-serien tilbyder op til 16 timers batterilevetid i GPS-tilstand og 1 uge i ekspeditionsmodus (med to AA-batterier) for færre ladninger. Det giver en LED lommelygte og SOS fyrtårn, der kan bruges til at signalere for hjælp. Det er bygget til militære standarder for termisk, stød og vandpræstation (MIL STD 810G), og den er endda kompatibel med nattsynsbriller.

Specifikationer:

Generel:

Fysiske dimensioner: 6,2 x 16,3 x 3,5 cm

Vægt: 230g med batterier

Vandvurdering: IPX7

Batteri: 2 AA batterier (medfølger ikke); NiMH eller lithium anbefales

Display type: Transflektiv farve TFT

Skærmstørrelse: 3,8 x 6,3 cm; 3 "diagonal

Skærmopløsning: 240 x 400 pixels

Hukommelse / historie: 16 GB

Høj følsomhed modtager:

Interface: High Speed ​​USB og NMEA 0183 kompatibel

Kort og hukommelse:

Evne til at tilføje kort: Ja

Basemap: Ja

Opbevaring og strømkapacitet: microSD ™ -kort (medfølger ikke)

Vejpunkter / favoritter / steder: 10.000

Ruter: 250

Track log: 20.000 point, 250 gemte gpx spor, 300 gemte pasform aktiviteter

Forlæste kort: Ja (topografisk)

Sensorer:

Barometrisk højde: Ja

Kompas: Ja (vippe kompenseret 3 akse)

Udendørs fritidsaktiviteter:

Arealberegning: Ja

Automatisk routing (drej ved dreje routing på veje): Ja (med valgfri kortlægning for detaljerede veje)

Geocaching venlig: Ja (papirløs)

Tilpassede kort kompatible: Ja

Jagt / fiskekalender: Ja

Sol og månen information: Ja

Kamera: Nej

Billedfremviser: Ja

Garmin Connect ™:

Garmin Connect ™ kompatibel (online-fællesskab, hvor du analyserer, kategoriserer og deler data): Ja

Ekstra:

Garmin Udforsk kompatibel: Ja

Garmin Connect IQ kompatibel: Ja

Trådløs kompatibel: Ja (Wi Fi, Bluetooth og ANT +)

Kortsegmenter: 15.000

Aktivt vejr: Ja

Smarte meddelelser: Ja

Live Tracking: Ja (med) Garmin Connect ™ Mobile

BirdsEye direkte til enhed: Ja (intet årligt abonnement påkrævet)

MIL STD 810G robusthed til termisk, stød og vandpræstation


Er du på udkig efter Garmin GPSMAP 66S? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Håndholdt enheder i vores online udendørs butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste udendørs produkter, lige de trekkinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Elektronik udsalg.

Funktioner Garmin GPSMAP 66S

Kundeanmeldelser og spørgsmål (11)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kommentar

-

Fremragende service, ankommer som planlagt, hurtig og let at bruge GPS med dens manuelle taster

Gpsmap 66s

-

Leveres hurtigt som sædvanligt og meget tilfreds med køb, især den gode pris. Denne model, "S", er fantastisk, hvis du allerede har dine egne kort, og hvis du ikke har det, vil jeg anbefale kortet Talky Toaster UK, hvis du bor her, og din generelle interesse er vandre / vandre. Du kan få en gratis version eller et meget rimeligt køb på 20 pund, der har masser af detaljer. 66S gør det samme og mere end tidligere modeller, men det er meget meget hurtigt at indlæse, zoome ind / ud, og skærmen er så meget større. Det er utroligt nøjagtigt, det sættes normalt ved en angivet nøjagtighed på 10 fod, hvilket jeg siger er omtrent rigtigt. Den bedste lille tilføjelse er det enkle tryk på en knap for at optage et spor og derefter pause / gemme / slette med et andet tryk. Generelt meget tilfreds med produktet, og især tilfreds med TrekInn, for at have givet mig en sådan god pris.

Komfortabel balaklava

-

Det er en smule let, så ikke for varmt, men nok til omkring -5 Celsius.

Gpsmap 66s

-

Tung og stor at tage det med til det gamle og uintuitive interface. Dårlig forbindelse mellem produkter og Wi-Fi osv. Det ser ud til, at jeg købte et produkt fra 80'erne

Garmin gpsmap 66s

-

En god fejl: robust, hurtig, en generøs skærm og interessante funktioner. Berøringen af knapperne er behagelig og præcis i modsætning til de ældre modeller, der var noget gummiagtig. At inkludere abonnementet på BirdsEye-billeder er et meget godt punkt til fordel.

Portugisisk

-

E på portugisisk

Great

-

Stort produkt, stærkt anbefales

Gpsmap 66s

-

Stor navigator til turist til prisen. Ud af boksen er den russiske sproggrænseflade. Et stort antal gratis distribuerede kort på internettet.

Perfekt, lige hvad jeg forventede

-

Hvad jeg forventede, jeg er helt tilfreds

Bon gps.

-

Bon GPS. Det er en tyk og tung ting, og det er en kompliceret glimmer. Però s'acaba forklarer hovedfunktionerne. Mes complicat er genstand for conectivitat, der står over for jeg har ikke pogut provar. En glimmerbil. Vinc af et Etrex Vista HCx. En canvi en molt millor.

Gpsmap 66s

-

Er de beskeder, der vises af enheden, samt de tekniske instruktioner på fransk? Tak for dit svar

vore eksperters svar

Hej,

Garmin GPSMAP 66S kommer også på fransk.

Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk