`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmont

Garmont Dragontail MNT

  • Garmont Dragontail MNT
  • Garmont Dragontail MNT
  • Garmont Dragontail MNT

Garmont Dragontail MNT

Produktbeskrivelse Garmont Dragontail MNT

Fodtøj til at guide dig igennem det vanskelige, tekniske terræn til din klatre og sikkert hjem igen. Lav klasse klatring og træning, scrambling, bouldering med større sikkerhed end løbesko plus autentisk udendørs stil for bare at hænge ud. Hverdagens holdbarhed og komfort.

Til bjergbestigeren, som foretrækker en lavskåresko, men stadig har brug for stivhed og stabilitet af en støvle. Ideel til tilgang, bouldering, lys trekking, alpine guide træningsdage, høj alpintrafik.

FORDELE:

Meget stabil og nøjagtig montering, giver en ekstremt god teknisk sidste for klatrer / vandrere. Forbedret hælpude og stabilitet takket være PU-indsatsen. Vibram® Maton ydersål til bedre vandreture og klatrestyring. Lås til tålukning sikrer bølgende ydeevne og giver mulighed for en personlig pasform.

Specifikationer:

Vægt 545 gr. (1/2 parstørrelse 8 UK)

ØVERST:

1,8 mm vandafvisende ruskind

Metallisk øje og tape bånd lukning

Udvidet gummitåse og hælgummi-rygstøtte beskytter den øvre

PU fodseng med fugt og lugt ledelsesegenskaber

Tilgængelig med eller uden Gore Tex® Extended Comfort

TÆT:

Heel Lock for at rette hælen i hælen lommen og forhindre hæl slip og blister.

Lås til tålukning for bedre klatreevne og skræddersyet pasform.

COMPONENT SET:

FrameFLex Lite indersål giver stabilitet til kantning og lastning af belastninger på ruveveje og nedstigninger.

PU hælindsats sikrer dæmpning og stabilitet.

Mikroporøs gummi mellemsål med dobbelt densitet giver stabilitet (gult lag) og forbedrer klatrestyrken (gråt lag).

Vibram® Maton ydersål med specialiseret? Mount? dobbeltforbindelse i tå- og hælstrejkeområdet for at komme op og ned i selvtillid. Store præstationsfunktioner sikrer bjerg pålidelighed sammen med letvægts. Blokeret tåfløj område og blokeret hælestreg område forbedrer grebet på hårde overflader med ekstra klæbrig forbindelse. Multi-traction 6 mm dybe lugs forbedrer grebet i flere retninger. Konkave hæl ansigt forbedrer bremseffekten, giver selvsikker nedstigninger. Afløbskanaler og selvrensende lugs.

Teknologi:

GORE TEX®:

Garmont® samarbejder med GORE TEX® for at levere kvalitetsløsninger, der er troværdige for deres løfte om holdbar vandtæt vejrbeskyttelse uden vejr, uanset elementerne.

GORE TEX® Extended Comfort Fodtøj Tørt og behageligt afkølet:

Extended Comfort Footwear er ideelt til moderate og varmere temperaturforhold. Perfekt til højtydende aktiviteter og daglig brug.

GORE TEX® Performance Comfort Fodtøj Tørt og behageligt:

GORE TEX® Performance Comfort Fodtøj giver optimeret klimat komfort til moderate vejrforhold og en bred vifte af udendørs aktiviteter.

GORE TEX® Isoleret Comfort Fodtøj Tørt og behageligt varmt:

GORE TEX® Isoleret Comfort Fodtøj leveres i en række isoleringsmuligheder for at holde fødderne tørre og behageligt varme under kolde forhold og vinteraktiviteter udendørs.

Vibram® Over 75 års innovation:

Vibram er verdens førende inden for produktion og salg af højtydende gummi ydersål på markederne sport, fritid, arbejdstøj, ortopæd og reparation.

Vibrams historie går tilbage til 1937, da Vitale Bramani, Academic of the Italian Alpine Club, kom tilbage fra en tragisk alpin klatre og havde den fantastiske idé om at udvikle gummistøvler. Disse ville blive fremstillet ved hjælp af samme teknik, som Pirelli anvendte til fremstilling af dæk. Som følge heraf den første vulkaniserede gummisål og den berømte Carrarmato? design blev født. Dette design fortsatte med at starte en arv af gummisåledesign, der skifter fodtøjsdesign for evigt.

I løbet af årtierne har Vibram været dedikeret til at udvikle en række produkter, der giver fremragende præstationer i en lang række aktiviteter, herunder udendørs sport (såsom bjergbestigning, motorcykel, vandreture osv. ..... trailrunning) til mode, arbejde og fritid .

Takket være vedvarende investeringer inden for innovation, forskning og udvikling er Vibram verdensledende inden for soling. Den gule ottekants logo symboliserer den ydeevne, kvalitet og sikkerhed, som Vibram er kendt for hele verden.


Er du på udkig Garmont Dragontail MNT? Hos trekkinn finder du altid Sko, fra de bedste mærker, det kunne være fra Garmont, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra udendørs butikken.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner Garmont Dragontail MNT

Anbefalet brug
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Farve

Tecnologias Garmont Dragontail MNT

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Varsel

-

Der er gået 3 år siden jeg bestille på dette websted uden problemer, selv om artikler restitutioner ikke er tilgængelige på dette site TOP anbefale

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk