`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmont

Garmont Rambler Goretex

  • Garmont Rambler Goretex
  • Garmont Rambler Goretex
  • Garmont Rambler Goretex

Garmont Rambler Goretex

Produktbeskrivelse Garmont Rambler Goretex

Et udvalg af lastbærende støvler, der tilbyder et spektrum af muligheder, der balancerer stabilitet og styrke med venlige gåfunktioner.

Uanset om backpacking, tilgange eller under alpine rejser, bliver Rambler GTX® en favorit hos den dygtige forbruger, der ofte går på hurtige udflugter. Ekstremt alsidig og letvægt; Til backpacking og blandet bjergbestigning.

FORDELE:

En lys og lav profil øvre til hurtig brug. Lace to Toe design giver ekstra følsomhed for scrambling og tekniske vandreture. Den ekstra lys og holdbare bi-indsprøjtede mellemsål med Vibram® New Winkler ydersål giver en lettere platform.

Specifikationer:

Vægt gtx 720 gr. (1/2 parstørrelse 8 UK)

ØVERST:

1,8 mm ruskind læder og Cordura® nylon

Soft Cordura® nylon krave holder ud snavs

Cordura® nylon tungen giver bedre komfort

PU-belagt tåbe til ekstra beskyttelse og slidstyrke

Speed ​​blonde hardware til nem og præcis snøring og tape bånd; Låsekroge ved indgangen

Heel lock system

Gore Tex® Performance Comfort

Alveolen® fodseng (EVA, harpiks og filt) til let komfort

TÆT:

Hællås for at rette hælen i hælfoden og forhindre hælslip og blærer.

Websløjfer i flexzoner for at forbedre gangkomforten.

COMPONENT SET:

Bi injiceret nylon indersål med dobbelt densitet.

Udvidet PU hæl indsats for at sikre lys og stabilitet.

Mikroporøs gummi mellemsål for at sikre bedre dæmpning og fleksibilitet.

Vibram® New Winkler ydersål: Semi blokerede lugs i tåområdet. Ekstra tekstureret dybe lugs for bedre greb på forskellige terræn og slidstyrke. Multidirectional Chevron lugs. Selvrensende drænkanaler. Lugs positioneret til at øge trækkraften på jorden. Semi blokeret hæl strejke område.

Teknologi:

GORE TEX®:

Garmont® samarbejder med GORE TEX® for at levere kvalitetsløsninger, der er troværdige for deres løfte om holdbar vandtæt, åndbar vejrbeskyttelse uanset elementerne.

GORE TEX® Extended Comfort Fodtøj Tørt og komfortabelt afkølet:

Extended Comfort Footwear er ideelt til moderate og varmere temperaturforhold. Perfekt til højtydende aktiviteter og daglig brug.

GORE TEX® Performance Comfort Fodtøj Tørt og behageligt:

GORE TEX® Performance Comfort Fodtøj giver optimal klimatekomfort til moderate vejrforhold og en bred vifte af udendørs aktiviteter.

GORE TEX® Isoleret Comfort Fodtøj Tørt og behageligt varmt:

GORE TEX® Isoleret Comfort Fodtøj leveres i en række isoleringsmuligheder for at holde fødderne tørre og behageligt varme under kolde forhold og vinteraktiviteter udendørs.

Vibram® Over 75 års innovation:

Vibram er verdens førende inden for produktion og salg af højtydende gummi ydersål på markederne sport, fritid, arbejdssko, ortopæd og reparation.

Vibrams historie går tilbage til 1937, da Vitale Bramani, Academic of the Italian Alpine Club, kom tilbage fra en tragisk alpin klatre og havde den fantastiske idé om at udvikle gummistøvler. Disse ville blive fremstillet ved hjælp af samme teknik, som Pirelli anvendte til fremstilling af dæk. Som resultat er den første vulkaniserede gummisål og den berømte Carrarmato? Design blev født. Dette design fortsatte med at starte en arv af gummisåledesign, der skifter fodtøjsdesign for evigt.

I løbet af årtierne har Vibram været forpligtet til at udvikle en række produkter, der giver fremragende præstationer i en lang række aktiviteter, herunder udendørs sport (såsom bjergbestigning, motorcykel, vandreture osv. ..... trailrunning) til mode, arbejde og fritid .

Takket være løbende investeringer i innovation, forskning og udvikling er Vibram verdensledende inden for soling. Den gule ottekants logo symboliserer den ydeevne, kvalitet og sikkerhed, som Vibram er kendt for hele verden.


Vent ikke med at købe din Garmont Rambler Goretex! Hos trekkinn alle vores Herresko produktor, er med fabriksgaranti fra Garmont. Køber du i vores online udendørs butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores udendørs fællesskab. Bestil dine Garmont Rambler Goretex nu og modtag dem hurtigst muligt.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner Garmont Rambler Goretex

Køn
Anbefalet brug
Teknologier
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Farve

Tecnologias Garmont Rambler Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

For stiv

-

Smukt, robust og synes godt bygget, men de er også hårde og stive. Det ser ud til at gå med to strygejern på fødderne og desuden kan de to "gnocchi" inde i hælens sider (Heel Lock kalde det) være irriterende eller endda smertefuldt. De vægter turen i stedet for at lette det.

Fantastisk!

-

Støvlerne er meget lyse og komfortable, men robuste og modstandsdygtige på samme tid. Kvalitetsmateriale

Garmont rambler goretex

-

Great Boots.This er mit andet par, jeg køber

Meget godt

-

נעליים מצויינות

Garmont rambler

-

Det var flot hastighed og en pris og kvalitet.

Garmont rambler goretex

-

Meget gode støvler!

Garmont rambler goretex

-

Meget gode støvler!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk