up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Grivel
360

Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Grivel Mountain Runner 20L Backpack

plus
  • 360Grivel Mountain Runner 20L Backpack
  • Play videoGrivel Mountain Runner 20L Backpack
  • Grivel Mountain Runner 20L Backpack
  • Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Produktbeskrivelse Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Den nyeste formfitting sporet løber pakker af Grivel. Ideelle partnere for single day til multi day races, de blev født af direkte erfaring i Tor de Geants udholdenhed løb.

Funktioner:

En størrelse passer alle gennem flere reguleringsmuligheder

Organiserende lommer i hovedrummet

Læg kompressionsrem til optimal smidighed

Flere lommer til at bære alt hvad du behøver og få adgang til det nemt

Specifikationer:

Volumen: 20L

Vægt: 550 gr 19,4 oz

Stof: luftnet

Back_ polstret luftnet

1 frontpolespindholder


Hos trekkinn har vi kun høj kvalitets udendørs vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Grivel Mountain Runner 20L Backpack? Er heldet med dig! Vi har trekkinn i vores online Rygsække og kufferter katalog og Rygsække, vi tilbyder udendørs, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Grivel Mountain Runner 20L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (17)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kompakt og funktionel

-

Jeg har lige modtaget min taske. Det er super kompakt og let. Den har flere lommer. Det tilpasser sig faktisk godt til morfologien, uanset om du er en pige eller en dreng. Selv ladet, føler du det ikke. Det er en god taske,

Meget praktisk

-

Stor brug både til lange løb med hunden eller lange vandreture med familien!

Cool og funktionel rygsæk

-

Jeg har klatret bjerge hele tiden. Jeg købte en fuldgyldig trail running rygsæk for første gang. I modsætning til alpine rygsække passer den perfekt på din krop. Desuden er det sejt! Så snart jeg hentede dette produkt og løb i bjergene, var jeg imponeret. Det ser ud til at det har vinger. Det var et godt køb! Jeg vil værne om det for evigt.

Grivel mountain 20l del af dig

-

Det overrasker dig virkelig. Det tilpasser sig kroppen, det er næsten en del af dig, da det næppe bevæger sig takket være det gode greb, det giver dig mulighed for at tilpasse det til kroppen hurtigt og nemt. Du er overrasket over kapaciteten, den har til at bære ting, uanset hvor du kigger, er der et rum til opbevaring af genstande, og dets 20L giver dig mulighed for at bære alt hvad du har brug for uden problemer. Fra det første øjeblik elskede jeg det, og når du prøver det, som det er tilfældet, er der tilfredsheden med at have en meget god rygsæk. Hvis Grivel har lavet rygsække i 100 år, er det ikke tilfældigt. Kort sagt en meget god rygsæk til en meget god pris.

Grivel mountain runner 2tr

-

Elsker du ikke det, når du køber noget online, der er langt bedre end forventet! Meget imponerende gennemtænkt løbepakke tydeligt designet af folk, der eventyr. Føles som en lille løbevest, men har den ekstra kapacitet, du har brug for til længere missioner, når vejret kan spille en rolle. Flere lommer end en blæksprutte bukser til at bære alle dine vigtige genstande og ernæring. Fuldt justerbar, så den passer til de lag, du nogensinde har på.

Bedste lille pakke nogensinde!

-

efter et hårdt år med lock-down her i det lille gamle new zealand og skader forårsaget af en tv-fjernbetjening en kat og en lang historie ... jeg kom endelig tilbage i træning og krævede en ny rygsæk ... efter at have været en grivel bruger i nogen tid besluttede at give denne bjergløber en smule ... for bang for buck ramte det stedet! gearopbevaring med de enkelte rum var let at pakke, og den nemme at se røde faner at justere var lige hvad denne bafoon havde brug for at justere, så den passer til min større ramme! så løbstesten for at se, hvordan det hele sad .... de første 5 km var gode og behagelige de næste 5 km havde brug for en lille justering, men var stadig behagelige de sidste 5 km var alle ned ad bakke hjem hjem søde hjem og godt det var bare som om jeg havde ejet dette i lang tid !!!! kan varmt anbefale dette til alle derude, der er en klumpet abe på udkig efter en god pakke til de mid-life krise sportsmisbrug, der får dig til at føle dig som en teenager igen !!!

Smuk bare fantastisk

-

bare en dejlig rygsæk mange lommer, justeringer øverst og på siderne mange lommer for at være i stand til at opdele lasten godt og derefter sikre dig under trekking

Perfekt

-

En virkelig perfekt rygsæk !!! Jeg har virkelig prøvet forskellige modeller !!! Men dette er perfekt !!! Ikke for lille og ikke for omfangsrig !!! Total åbning af hovedlommen, hvilket i høj grad letter placeringen !!! Let og godt gået !!! Derudover ... kun en ting ... det er justerbart og for en som mig, der har en enorm ribcage, gør det forskellen !!! Jeg kan varmt anbefale det !!! Den eneste ulempe ....... Jeg bruger bløde flasker, og rygsækken har ikke stroppen til tudene !!!!! Synd

Fantastisk produkt!

-

Fremragende rygsæk til robust og rummelig trai løb, det er ikke en ekstrem race rygsæk.

Vandretaske

-

Testet et par gange giver det fuld tilfredshed. Flere meget praktiske lommer. Jeg kan varmt anbefale det

Spektakulære

-

Perfekt lavet rygsæk

@

-

Meget god model, alt var virkelig gennemtænkt. Det passer. havde meget god tanke om, da jeg er en lille person, men intet problem fungerer virkelig. super.es er virkelig en fremragende model.

Rygsæk i god kvalitet

-

God rygsæk, en af de få, jeg har fundet, der har både forreste (flasker) og bageste (kamelrygg) hydrering. Den eneste rammer, for at sige det mildt, den nedre bagerste flange bliver en akavet smule, men efter et stykke tid glemmer du det. Jeg er også tilhænger af størrelser i stedet for justeringsborrelås som denne, selvom de ikke bevæger sig eller gider. Jeg ville købe det igen.

Grivel bjergløber 20

-

fremragende trail rygsæk. Rummelig men slidt, det føles ikke på dig. Godt materiale sammenlignet med andre konkurrenter lavet af let nylon. Den eneste fejl i den større lomme er også den, der er i kontakt med ryggen, kun adskilt af en nethinde. Virkelig et godt produkt til den rigtige pris

Grivel 20l

-

Jeg tøvede med, om denne pakke ville være stor nok, da jeg købte den, men den passede let på den lange obligatoriske gearliste til mit næste løb. 20L-kapacitet er en underdrivelse, alle de ekstra lommer betyder, at den holder mindst lige så meget som min tidligere 25L-pakke. behageligt, når det er helt eller halvt tomt, og de justerbare velcro-stropper betyder, at de ærligt kan passe til enhver. En person, som jeg kørte med, prøvede på pakken og købte en med det samme. rimeligt prissat også, 5 STJERNET.

Komfortabelt og holdbart

-

Virkelig godt lavet, meget plads og rigtig velafbalanceret. Vægten er afbalanceret, så det lægger ikke ekstra pres på bagsiden. Kan indstille den rigtige størrelse, så den passer til nogen

Grivel rygsæk 20lt

-

Som beskrevet. Rummelig og perfekt rygsæk.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up