up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Grivel

Grivel Ran Light Crampons

plus
  • Play videoGrivel Ran Light Crampons
  • Grivel Ran Light Crampons

Grivel Ran Light Crampons

Produktbeskrivelse Grivel Ran Light Crampons

Ran er en anti glat enhed, der skal bruges i tilfælde af behov på snebelagt terræn. Fremragende løsning til trekker og sporet løber på sne, isete stier, vådt græs eller bare vandreture på stejle, mudret terræn. Det kan være nyttigt for jægere og bjergfotografer, og også for alle fagfolk, der opererer på snedækket eller iset terræn: f.eks. Parkere, skovbrugere på skisportssteder. Mountain Rescue Teams vil sætte pris på dets tilpasningsevne til sko og støvler uden værktøj. Deres stærke punkter er: Dens evne til at tilpasse sig forskellige typer sko, fra dem til trail, der kører til trekking, takket være silikonebåndet, der ikke kræver nogen justering med skruer, skruetrækkere eller andre værktøjer; stålspidser med anti korrosionsbehandling; et velcrobånd for at sikre stabilitet på foden, når den er monteret.

Alle udendørs produkter og Klatrejern er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos trekkinn kan du finde en masse Vandreture fra Grivel. Prisen på Grivel Ran Light Crampons er 49.45418 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Grivel Ran Light Crampons

Farve
Crampon Type

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Grivel stegjern

-

praktisk pose. let at tage på og tage af, når du prøver, forbliver på plads. At se på min næste tur.

Grivel løb let

-

Meget god og let at tage på takket være den smidige gummi. Grivel Ran Light tilbyder et meget godt greb, især på skrånende skovveje eller slædestier, der er glatte på grund af frossen sne, selv når det bliver stejlt. Dette gør opstigning og nedstigning meget sikrere og behageligere. De kan opbevares hurtigt og nemt ved hjælp af den medfølgende pose.

Pakkeinddrivelse

-

Hej jeg kom forbi for at hente min pakke, men jeg kunne ikke gendanne den. Jeg finder det ikke normal god dag

Grivel run light med taske

-

praktisk lomme - let at tage på og tage af - forbliver sikkert på plads

Grivel løbe lys med taske

-

Let at bære med en medfølgende taske. Meget let. Et godt valg til trekker og trailløberen på sne. Hurtig montering! Pas på, når du vælger størrelsen. Det skal matche opstartstørrelsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up