up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Haglöfs
360

Haglöfs Corker M Backpack

Haglöfs Corker M Backpack

plus
  • 360Haglöfs Corker M Backpack
  • Play videoHaglöfs Corker M Backpack
  • Haglöfs Corker M Backpack
  • Haglöfs Corker M Backpack

Haglöfs Corker M Backpack

Produktbeskrivelse Haglöfs Corker M Backpack

Vi præsenterer den nye CORKER MEDIUM dag til dag rygsæk , en fremragende mulighed for at beskytte miljøet, lavet af genanvendt bluesing godkendt stof. Dets kreative design giver dig en række nyttige funktioner og funktioner.

Dets vigtigste rum er rummeligt og behageligt, og det er tilgængeligt gennem sidelåsen. Det har et hovedhåndtag til at opbevare det, når du ikke bruger det.

Det har en sidelomme og en lukning af mesh placeret i hovedrummet. Mønstret design for at forhindre strukturen i at kollapse. Det har et fastgørelsessystem lavet af elastisk ledning med et spænde i henhold til designet. En innovativ dagpakke med en smart sideåbning. En ideel dag / pendling pakke. Fremstillet i genanvendt stof.
Funktioner:
Stor sidepanelåbning med stor adgang og oversigt over indholdet
Lynlåst mesh-lomme inde i hovedrummet
Kassekonstruktion, der forhindrer pakken i at kollapse
Top stash lomme
Meshlomme i sidedøren
Termoformet bagpanel
Konturede skulderstropper med kontinuerlig justering af brystbånd
Aftageligt talje
Elastisk ledningsophængssystem på frontpanelet
Reflekterende udskrivning
Specifikationer:
Materialer:
600D Regen® Recycled Dty Polyester, bluesign® godkendt
Vægt:
Ca. 820 G (18L)
Plejeinstruktioner:
Vaskeanvisning: Vi anbefaler håndvask i lunkent vand ved hjælp af et sæbebaseret vaskemiddel. Brug ikke blødgøringsmiddel. Løsn alle stropper, fjern alle aftagelige hoftebælter, og vask rygsækken i et badekar eller en stor håndvask. Gnid rygsækken forsigtigt med en blød svamp og skyl derefter grundigt. Hæng rygsækken til tørring i et godt ventileret rum eller udendørs væk fra direkte sollys.
Diverse: Vi fraråder at bruge en vaskemaskine og tørretumbler, da dele af rygsækken kan løsne eller gribe ind og ødelægge både apparatet og produktet. De fleste produkter kan vandtæt med spray på vandtætning. Sørg for, at alle metaldele af produktet er tørre grundigt inden opbevaring for at undgå korrosion. Opbevar rygsækken i et køligt, tørt rum til langtidsopbevaring.


Find Haglöfs Corker M Backpack på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Haglöfs Corker M Backpack her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Haglöfs Corker M Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up