`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Haglöfs

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS
  • Haglöfs Multi WS

Haglöfs Multi WS

Produktbeskrivelse Haglöfs Multi WS

Windstopper-stof øger beskyttelsesniveauerne på denne varme, isolerende vest, der er designet til at være behagelig nok til at bæres ved siden af huden, perfekt til lagdeling takket være dens tætsiddende pasform og intelligent sømplacering. En maskestøtter giver også fremragende fugtighedsstyring til intens aktivitet.

Funktioner:

Meshstøtter for bedre fugtighedsstyring og blød ved siden af hudkomfort Behandlet med en DWR fri for fluorcarbons af miljømæssig bekymring

For at hjælpe med at afvise vand og snavs To midtmonterede lynlåslommer: vil ikke forstyrre din rygsæk. Elastisk rør i fald og ærmegab holder jakken på plads, når du bevæger offset sømme for at forhindre gnister.

Specifikationer:

Regelmæssig pasform

Vægt: 245 g

GORE TEX® Infinium med WINDSTOPPER® teknologi 3 lag, 100% polyester, tør touch 100 D strikket ansigt, ePTFE membran og en meshstøtter, 222 g / m², bluesign® godkendt RET: <9

Omsorg:

Maskinvask 40 ° C, mild proces

Bleg ikke Tørretumbler, Normal, Lav varme Jern, medium

Tør ikke rent Vask med lignende farver

Brug ikke blødgøringsmiddel Vask med væske,

Sæbefrit vaskemiddel Vask med lynlåse og fastgørelse af kroge og løkke lukket Vask regelmæssigt og tilføj varme efter plejeinstruktion for at rengøre tøjet for at reagere på vandets ekspertise


Du kan også finde Haglöfs Multi WS i vores Dametøj kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Veste. Vi har også mange andre ting fra Haglöfs, hos trekkinn, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. Haglöfs er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Haglöfs Multi WS

Køn
Alder
Funktioner
Anbefalet brug
Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk