`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Helly hansen

Helly hansen Loke

Helly hansen Loke

Helly hansen Loke

Helly hansen Loke

  • Helly hansen Loke
  • Helly hansen Loke
  • Helly hansen Loke
  • Helly hansen Loke
  • Helly hansen Loke
  • Helly hansen Loke

Helly Hansen Loke

Produktbeskrivelse Helly hansen Loke

Loke-jakken er en vandtæt model, som du kan bruge udendørs. Det er specielt designet til at være vandtæt, det er vindtæt, men åndbart for at forhindre fugt. Det er den perfekte jakke til offshore eventyrere.

Denne jakke er meget praktisk til forskellige klimatiske forhold, den samlede beskyttelse mod vand og vind vil være til stor hjælp i tider med regn og fugtighed. Takket være den fuldt justerbare talje, hætte og manchetter er det muligt at opnå optimal klipning og komfort til udendørs aktiviteter hele året rundt.

Den væsentlige letvægts skaljakke. Praktisk for en række forskellige vejrforhold med fuld vand og vindtæt åndbar konstruktion.


Med front vindfang at holde vind og regn, og med ventilationsåbninger for at undgå overophedning. Smart og kompakt design, der pakker i sin egen lomme, når den ikke er i brug, fuldt udstyret til enhver form for udendørs eventyrFeatures:


HELLY TECH PERFORMANCE:


Vandtæt, vindtæt og åndbar

2,5 ply vævning

Fuldt søm forseglet

Holdbar vandafvisning behandling (DWR)

Trykt foring

Hurtig tør indeni

Fuldt justerbar hætte

Forneden elastisk justering snor

Zipped håndlommer

Lang pit zip ventilationskanaler

Velcro justering manchet

HH logo på brystet

DWR behandling

Packs til lommenTeknologi:


For høj intensitet udfordringer i enhver vejrforhold Helly Tech PERFORMANCE gear vil holde dig tør, komfortabel og sikker i hele dit eventyr.


Specielt designet Helly Tech PERFORMANCE stoffer levere sport specifik ydelse med høje vandtætte og åndbarhed ratings at holde dig behageligt og fokuseret på din udfordring. Alle sømme er fuldt tapede for optimal vandtæthed.


Helly hansen Loke vil fuldende dit udendørs udstyr. I vores online butik trekkinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos trekkinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online udendørs butik, Du kan blandt andet finde udendørs udstyr, som passer til Helly hansen Loke.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt, men ...

-

God let jakke til en rimelig pris, men jeg ville ønske, at den havde en indvendig foring. Føles lidt billigt med kun en tynd membran.

Loke

-

meget godt

Helly hansen loke

-

meget godt

Graet!

-

meget lys A ++

Meget godt!

-

Ankom 1 dag senere. Passer perfekt, meget let, meget god kvalitet, perfekt til sportsgrene som cykling. Tak!

Bare perfekt

-

Ideel til by-, bjerg eller kører på meget kolde dage.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk