`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Helly hansen

Helly hansen Seven Protection

Helly hansen Seven Protection

Helly hansen Seven Protection

Helly hansen Seven Protection

  • Helly hansen Seven Protection
  • Helly hansen Seven Protection
  • Helly hansen Seven Protection
  • Helly hansen Seven Protection
  • Helly hansen Seven Protection
  • Helly hansen Seven Protection

Helly Hansen Seven Protection

Produktbeskrivelse Helly hansen Seven Protection

Den vandtætte jakke billigere på markedet. Seven Protection-jakken er det ideelle stykke til at beskytte dig mod kulde, mens du træner din yndlingssport, såsom cykling eller vandring. Derudover giver dets enkle og afslappede design dig mulighed for at bære det under enhver lejlighed i koldt vejr.

Integreret med Helly Tech Protection-stof, denne vandtætte model fungerer perfekt til at holde dig varm uanset vejrforhold. Dets justerbare manchetter sammen med YKK-lynlåsen på fronten og dens vindtætte funktionalitet gør det til den ideelle mulighed for at træne i koldt vejr.

The Seven J Jacket giver god beskyttelse mod vind og regn mildere temperaturer. Den er udstyret med Helly Tech ® PROTECTION 2 Ply konstruktion med en hurtig-tør mesh liner. Det tilbyder en fuldtids hætte med én hånd hætte justeringer og lynlås hånd lommer. Manchetterne er justerbare og there'sa phono ledning til at trække i bunden. Den anti-gnider hagebeskytter sætter et lag af blødhed mellem dig og YKK AquaGuard ® midt foran lynlås.
Features:


- Helly Tech ® PROTECTION 2ply byggeri


- Vægt 580 g


- Anti-gnave hagebeskytter


- Fuld spilletid hætte


- En hånd hætte justeringer


- YKK lynlås hånd lommer


- Forneden phono ledning


- Justerbare manchetter


- Front vindfang YKK lynlås foran


- Quick-dry mesh liner


Du kan også finde Helly hansen Seven Protection i vores Herretøj kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Jakker. Vi har også mange andre ting fra Helly hansen, hos trekkinn, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. Helly hansen er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Glorious

-

.

Perfecto

-

Væsentlig for regnen. Meget god kvalitet og komfort. Du våd ikke noget.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk