`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Helly hansen

Helly hansen Seven

Helly hansen Seven

Helly hansen Seven

Helly hansen Seven

  • Helly hansen Seven
  • Helly hansen Seven
  • Helly hansen Seven
  • Helly hansen Seven
  • Helly hansen Seven
  • Helly hansen Seven

Helly Hansen Seven

Produktbeskrivelse Helly hansen Seven

SEVEN vandtæt jakke , lavet med HELLY TECH-teknologi, ideel til at modstå stærk vind og regn. Med dette tøj kan dine børn være i stand til at udføre enhver aktivitet udendørs, mens de stadig er beskyttet.

Det har en aftagelig og justerbar hætte. Internt er det foret med meget blødt og behageligt at berøre stoffet. Det har en fuld lynlås foran med en hage beskytter. Den har sidelommer med lynlås for at beskytte dine små hænder.

Det er vand- og snavsafvisende. Det er holdbart og stærkt. Det er meget let at lette mobiliteten for de små.

En stor-værdi, grundlæggende regntøj jakke til mænd. Fuldt vandtæt med Helly Tech ® Protection blev denne regnfrakke udviklet til trekking, cykling eller bare hænge ud i vintervejr.Features


- HELLY TECH ® PROTECTION


- Justerbare manchetter


- Ren vandtæt åndbar udendørs regnjakke


- DWR behandling


- Anti-gnave hagebeskytter


- Forneden phono ledning


- Zipped hånd lommer


- 2ply konstruktion


- Front vindfang, center lynlås foran


- Fuld spilletid hætte


- En hånd hætte justeringer


- Quick-dry mesh linerTeknologi:


Til hverdag og moderate vejrforhold Helly Tech ® PROTECTION gear vil holde dig tør, komfortabel og beskyttet. Siden 1980'erne Helly Tech ® tekstiler har holdt udendørs entusiaster tør og behagelig ved at lade kondens og sved flugt samtidig holde regn, vind og sne ude. Helly Tech ® PROTECTION gear er fuldt søm forseglet, vandtæt, vindtæt og åndbar.


Hvis du vil lære mere omkring Helly hansen Seven, eller andre varer fra Helly hansen i Herretøj kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Jakker kollektioner, du kan vælge udendørs fra Helly hansen, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk