up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Helly hansen

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

plus
  • 360Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Play videoHelly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester
  • Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly Hansen Vandrestøvler The Forester

Produktbeskrivelse Helly hansen Vandrestøvler The Forester


Disse er de nye THE FORESTER vandrestøvler, der er ideelle til vinterdage . Dens robuste, modsatte design gør det til et fremragende valg til vandreture på landet.

Den er lavet af læderafvisende kvalitet i fremragende kvalitet til vand og snavs. Dens forseglede sømme reducerer risikoen for, at vand trænger ind. Den har en tæt støtte for større komfort og stabilitet.

Dens flettede fastgørelsessystem med metalforstærkning giver dig større støtte, når du går. Producenten forstærkede hælområdet for større dæmpning. Den har en Helly Grip gummisål.
Den Forester Støvlen har vandafvisende læder til beskyttelse mod vejret og Helly Grip ydersål giver stor trækkraft til de lange efterårsdage.Features:


- Øvre: Premium kvalitet fuldnarvet vandafvisende læder


- Læder hælkappe


- Mellemsål: Premium EVA mellemsål


- Ydersål: Helly Grip ydersålTeknologi:


Med sin høje stødabsorberende egenskaber og lette vægt, giver EVA letvægts komfort og støtte.


Ved at kombinere vores erfaringer fra stormfulde vand og ru udendørs trail, er vi kommet op med en ny ydersål materiale, der vil give dig det bedste vejgreb og holdbarhed på våde sten og stier.


Hvis du skal bruge nye Helly hansen Vandrestøvler The Forester, har vi dem her til den bedste pris. trekkinn har det og andre top kvalitets varer som udendørs. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de udendørs, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Farve
Funktioner
Anbefalet brug

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Højt anbefalet

-

pæne, komfortable sko, nyttige til både byvandringer og bjergvandring. De klæder sig rigtigt. Bestil online, ankom om et par dage. Jeg tror, jeg vil shoppe igen på dette sted.

Spektakulær støvle

-

Den visuelt meget flinke støvle. Meget behagelig og let. Sikkert til vandreture og bjerge har de et spektakulært greb på grund af sålens profil. Men for meget glat våd by. En skam, fordi de er meget elegante at klæde sig på. Men selvfølgelig er dens vigtigste anvendelse bjerg

Helly hansen skoven

-

God kvalitet, meget varm og solid, meget hurtig levering!

Produktet var sent, og nu letter de ikke retur

-

TradeINN i øjeblikket letter ikke tilbagevenden, jeg beder dig om at ringe til mig eller skrive for at være i stand til det, da i modsætning til hvad de fortæller mig, er det ikke muligt at udskrive eller endda se returetiketten. hilsen

Meget behagelig

-

Fremragende støvler, de er lette, behagelige og smukke.

Fremragende køb

-

Meget smuk, varm og solid.

Stærkt anbefales!

-

Komfortabel, god kvalitet, meget varm, et hit, meget hurtig levering!

Stor

-

Komfortabel, varm og meget cool. 5 stjerner uden tvivl.

Tilfredshed

-

Meget tilfreds med god og behagelig sko, god kvalitet og fremragende efterbehandling.

100% tilfreds

-

Jeg er 100% tilfreds med alt i mit første køb i WAVEINN ... Produktet er smukt, fremragende i alt, prisen var meget retfærdig, leveringen blev overholdt, eftersalgsservice er altid opmærksom. Jeg er meget glad for at have købt i WAVEINN og ville købe igen uden tvivl, da jeg ikke ville tøve med at anbefale dette websted til alle.

Waveinn er fremragende

-

Jeg er 100% tilfreds med alt i mit første køb i WAVEINN ... Produktet er smukt, fremragende i alt, prisen var meget retfærdig, leveringen blev overholdt, eftersalgsservice er altid opmærksom. Jeg er meget glad for at have købt i WAVEINN og ville købe igen uden tvivl som jeg ikke ville tøve med at anbefale dette sted til alle.

Meget godt fodtøj

-

Meget flot, fremragende finish, hudens farve og struktur er uovertruffen.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up