up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Herresko flecha

flecha Sandaler Keen ()

load

Hvordan man vælger sandaler til udendørs brug

Vandresandaler er specielt lavet til udendørs brug og designet med holdbare materialer af høj kvalitet som gummi, læder og EVA. Du vil opdage mange glatte overflader under vandreture. Derfor er det vigtigt at have fodtøj, der fungerer bedst under sådanne forhold og har fremragende trækkraft.
Se efter mænds sandaler, der er lavet af tyk tråd, der ikke er glat under mudrede og våde forhold. Vandring gummi sandaler med gummisål arbejde bedst. Du kan også overveje noget fodtøj af syntetisk materiale, der også giver et passende niveau af greb.

Husk at udendørs sandaler er meget forskellige fra traditionelle flip flop sandaler. Læder sandaler er lavet af holdbare materialer af høj kvalitet som tykt læder og syntetisk materiale for at modstå de hårdeste situationer udendørs. Polyestersandaler er punkteringsbestandige og giver dig mulighed for at gå komfortabelt over skarpt terræn.

Under vandreture får du også chok, da dine fødder udsættes for meget stress, når du går over ujævne overflader, klipper og trærødder. Kig efter en udendørs sandal, der har EVA eller mellemsål i skum, der reducerer virkningerne af hvert trin, du tager. Udendørssandaler med gel polstringssystem og buestøtte er behagelige under lange vandreture. Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva og Merrell fremstiller polyamid sandaler og tekstilsandaler af højeste kvalitet.


clouse menu Luk