up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Sådan vælges vandrestøvler

Vandrestøvler i højkvalitets læder tilbyder fremragende slidstyrke, vandtæthed og holdbarhed. De er ideelle til tunge belastninger og ujævnt terræn. Overraskende nok er der en bred vifte af valg fra ultralette trail løbesko til klatresko, vandre eller trekkingstøvler og bjergbestigningsstøvler. Det afhænger af din vandringsdestination, hvilken type sko der opfylder dine behov udendørs.

Sådan vælges vandrestøvler


• Du har et væld af valg fra lette løbesko til termiske støvler til bjergbestigning. Vælg den, der passer til dine vandringsbehov.
• Få en grundlæggende forståelse af skoens dele, såsom øvre, nedre, mellemsål, ydersål og andre komponenter, inden du træffer en endelig beslutning.
• Uanset hvor du skal hen, skal du sørge for, at den sko, du har på, passer perfekt til din størrelse.

Typer af vandrestøvler


Vandresko
Åndbare støvler til vandreture og trekking er lette, low cut modeller med fleksibel mellemsål og ideelle til dagsture.

Day Trekking Boots
Disse sko er designet med mellemhøje til høje skårede modeller og kræver lidt indbrudstid. De er fleksible og vandtætte støvler og ideelle til korte vandreture. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia og Haglöfs designer og tilbyder et fremragende udvalg af herrestøvler.

Rygsækstøvler
Til flere dages vandreture er rygsækstøvler det bedste valg. De er designet til tungere belastninger og kommer normalt i high cut modeller, der beskytter ankler mod gnidning. Disse vandrestøvler er stivere, støttende og holdbare.


clouse menu Luk