up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Herretøj flecha flecha

Fleece Montane

()
load

Hvorfor er fleece en god mulighed for udendørs?

Fleece fremstilles ved at spinde meget små fibre til en ren klud, som derefter græsses i den fjerrige, frodige klud. Mens noget fleece i dag er fremstillet med polyester, er fleece fremstillet af naturlige tråde, især bomuld, mere egnet til miljøet.

Fleecejakke

En fleecejakke er en jakke, der er dannet af syntetisk polyesterfleece, såsom frigid fleece. En fleecejakke har for det meste en lynlås i midten snarere end knapper eller andre bånd. De bedste fleecejakker fås på Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Hvorfor er Fleece en god mulighed for udendørs?

Fleece stof er den ideelle mulighed, hvis du leder efter noget varigt, fleksibelt og hudvenligt til udendørs ture. Fordi det kan fremstilles i ubegrænsede farver og trykkes med uendelig design, er fleece stof et fremragende valg for vandrere og campister.
Selvom det opstod som et stof til udendørs tøj i barske vejrforhold, er fleece nu formet til alt fra hatte og handsker til jakker og dyner. På grund af designet, det er skabt, vil det ikke pille og danne små knuder på kluden, som andre syntetiske stoffer vil. Da det ikke strimler eller er gratis, er fleeceklude det klassiske valg til en udendørs tur med hele familien.
Polar fleece stof har en tosidet masse, hvilket indikerer, at stoffet er ens på begge plan. Det er meget holdbart, holder varme og dræner hurtigt, hvorfor det blev brugt af udendørs supportere snarere end uld. Fremstillingen af fleecens luvovertræk skaber luftlommer, der holder brugeren mere opvarmet end uld og andre materialer. Dens lette og mere varme sikrede det som et pålideligt valg til vintercamping og backpacking.


clouse menu Luk