up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Herretøj flecha flecha

Handsker

()
load

Hvordan vælger jeg handsker?

Handskerne er tøjet, der dækker hånden. Handsker har normalt separate kasser eller åbninger til hver finger og tommelfinger. Handsker beskytter og trøster hænder mod kulde eller varme. Du kan købe handsker fra Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Petzl .

Fuld finger

Fuldfingerhandsker tilbyder et forbedret skjold mod skade i tilfælde af at du taber eller kommer i kontakt med skarpe eller farlige genstande. Fuldfingerhandsker er normalt fremragende til kolde klimaer og hjælper med at begrænse forfrysninger. På grund af nedsat blodgennemstrømning fra kulden. Hvis dine hænder bliver våde af ler, regn, snefald, sveden osv. Iført handsker, tillader de ofte mere pålideligt greb end dine nøgne fingre.

Halvfinger

Halvfingerhandsker understøtter dig, når du skriver på en computer eller en telefon med et tastatur. Disse gælder også, når du bruger en touchscreen skærm på skærmen. Disse handsker er berømte blandt rytterne, da halvfingerhandskerne støtter dem til at bevæge stængerne på håndtaget komfortabelt.

Vanter

Vanterne er en slags håndtøj, der omfatter den komplette hånd, men ikke har separate fingerhuller eller kasser. Normalt afviger vanter stadig tommelfingeren fra de yderligere fire fingre. De har forskellige nuancer og mønstre.

Tips til at vælge handsker

• Vælg handskerne, der giver et mere kraftfuldt greb, håndterbar komfort og giver skjold mod mulig skade.
• Vælg klæbende, holdbare handsker for at stoppe snit og skader.
• Vælg kun handsker, der er fremstillet af et pålideligt mærke og markedsført i en ny tilstand af en leverandør, du tror.
• Vælg den rigtige pasform, fordi handsker, der passer ordentligt til din hånd, sidder ekstra sikkert på og giver en mere pålidelig beskyttelse.


clouse menu Luk