up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilken trøje har jeg brug for?

Trøjerne er et tøjstykke, typisk med lange ærmer, fremstillet med syet eller hæklet uld, der omfatter ovenstående del af kroppen. Når ærmeløs, kaldes sweateren ofte en slipover. Uld er det mest populære materiale til trøjer og kan føre til en mangfoldighed af dyrefibre. Uldtrøjer er også ofte langvarige og af høj kvalitet, hvilket indikerer, at du vil erhverve dig for at opleve deres vidunderlige uklarhed i mange år fremover. Trøjer til mænd kommer i forskellige stilarter og nuancer. Du kan købe trøjer til mænd fra Salomon , Columbia , Haglöfs , The North Face , CMP .
Trøjerne adskiller sig fra hinanden i deres belægning. Faktisk kan en sweater være med eller uden pynt. I dag er der få pullovere uden temaer, fordi de er forbundet med et gammelt billede. Dog bør der tages hensyn, fordi nogle årsager ikke er tilladt på nogle arbejdspladser; især er logikken lidt dristig. Passerne er også en del af belægningen at studere.
For at vælge hvilken trøje du har brug for, skal du følge 5 vigtige regler:

• Find modellen tilpasset sin morfologi: snarerne fine eller gennemsnitlige er ideelle til at påføre kvadrater.
• Vælg det materiale, der tilfredsstiller dig. Fåruld er meget berømt for sine varmeisolerende egenskaber.
• Administrer stilen efter dens udseende. Disse holder kraven og knapperne, der bestemmer stilen på en sweater.
• Vælg din yndlingsfarve.
• Sammenlign priserne på forskellige trøjer, vælg derefter den trøje, der passer til din prisklasse.


clouse menu Luk