up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Herretøj flecha flecha

Sokker Mund Socks

()
load

Ting at vide om sokker til vandreture

En sok er en beklædningsgenstand, der bæres på fødderne og som regel inkluderer anklen eller en del af kalven. En slags sko eller støvle bæres typisk over sokker. Sokker blev lavet af læder, matteret dyrehår og maskinstrik. Sokker til mænd kommer normalt i farver som sort, grå og brun. Du kan købe sokker til mænd fra Salewa , Adidas , La Sportiva , CMP , Vaude .

Helårsstrømper

Helårs sokker er ofte lavet af en blanding af bomuld og spandex. Disse helårsstrømper giver den bedste buekomfort og udholdenhed. Med svedtransporterende teknologi modstår disse sokker lugt for at holde dine fødder åndedræt som nye.

Efterår vinter sokker

Efterår vinter sokker er ofte lavet af uld, fleece og lignende typer materialer. Årsagen til, at disse efterårs vinter sokker er bedst til vintertøj, er at hvis sokkerne bliver fugtige på grund af sved, forsvinder sokkerne ikke deres isolerende egenskaber.

Forår sommer sokker

Forår sommer sokker er bygget til hverdagsbrug i varme klimaer. Stor åndbarhed til tørre og kølige fødder. Fødderne tørrer hurtigt ud på grund af det fugttransporterende materiale fra forår sommer sokker. Let og behageligt, de passer meget godt og forbliver på plads.

Ting at vide om sokker til vandreture

1. Uldsokker er bedst til lange vandreture. Uldfibre holder dig varm om vinteren og afkøler dig i svedige situationer.
2. Undgå bomuldssokker, selvom bomuld er et køligt, delikat materiale, men det suger straks dine fødder i sved. Når dette sker, skal du ikke forvente, at de dræner hurtigt.
3. For at holde tingene mere afslappede og mindske sved, gå med en let sok. Selvom de er tynde, er lette sokker, der er specielt bygget til vandreture, stadig skabt med ekstra dæmpning i foden.


clouse menu Luk