up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilken type vandretilbehør har jeg brug for

Tøj tilbehør

Tøjtilbehøret er de stykker, der bruges til at bidrage, i en underordnet tilstand, til tøjet. Tøjtilbehør foretrækkes for nøjagtigt at supplere brugernes udseende. Tilbehør til tøj fås på mærkerne som Arcteryx , Salewa , Haglöfs , CMP , Black Diamond .

Bælter

Bælterne er den elastiske rem eller bånd, der normalt er fremstillet af læder, plast eller tyktflydende klud. Bælter vikles rundt om den direkte talje eller i nærheden af den. Enderne af et bælte er åbne, og en klemme sætter bæltet ind i en ring ved at binde den ene ende til den anden ende af bæltet.

Vandrebælter

Vandrebælterne er en vigtig del af vandrestyrene. De gode vandrebælter er mere end en tilbehørsartikel, da de kan gøre så meget mere ekstra end at holde bukserne op.

Bjergbælter

Bjergbælter er det udstyr, der bruges til at bære under bjergbestigning. Den skal passe over taljen. Bjergbælter er stramme nok til, at du ikke kan trække dem ned. Spændejusteringen er midt igennem dens spændvidde og maksimeres ikke i hver ende.

Urban Bælter

Urban bælterne er fleksible bælter, der bevæger sig med dig. Det har en fascinerende klemme, der bevæger sig for dig. Urban bælter tilføjer et raffineret finish til dit samlede look. Ofte lavet af materiale af høj kvalitet og har en let vægt. Deres samlede længde er ca. 40 tommer, men nogle bybælter varierer inden for 30 34 tommer.


clouse menu Luk