up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af veste

Veste er ærmeløse og muliggør forbedret transport og bevægelse. Veste er også meget praktiske og er lavet af super glatte og svedbestandige materialer, der giver en enestående række bekvemmelighed og ro, når du bruger dem. Der er forskellige slags veste til mænd, hver med forskellige stofegenskaber. Du kan købe veste til mænd fra Salewa , Columbia , Adidas , Haglöfs , CMP .

Vandtætte veste

De vandtætte veste har et lag på det udvendige stof med fuldt bundet lukning, og de kan have en indbygget membranovertræk. En kappe foring er et lag af materiale med mange små huller i det for at hjælpe med åndbarhed, fordi disse åbninger er så små, at der ikke kan komme vand ind i det. De vandtætte veste har en vandtæt vurdering, så du kan forstå de mest hensigtsmæssige vejrforhold for den pågældende artikel.

Vindtætte veste

De vindtætte veste er de veste, der ikke slipper vinden igennem. De er meget nyttige til at holde dig varm. Selvom vindtætte veste kan være tynde og ikke meget varme alene, bevarer vindtæt al den isolerende luft, der er begrænset af indre lag af tøj, som modsat blæses væk.

Åndbare veste

Åndbare veste bæres ofte, når det er varmere ud, hvilket indikerer, at kroppen bliver nødt til at blive lettet over varmen under kraftige aktiviteter som vandreture eller løb. Samtidig er det nødvendigt at dække kroppen og holde den tør, så åndbare veste er vigtige for at være klar til både at frigive varme og forblive tør på samme tid.


clouse menu Luk