up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af flasker

Vandflaske

En vandflaske er et kar, der bruges til at transportere vand, væsker eller andre drikkevarer til forbrug. Brug af en vandflaske gør det muligt for en person at drikke og bære en forfriskning fra et sted til et andet. En vandflaske er normalt lavet af plast, glas eller metal. En vandflaske bruges til at regulere den daglige hydrering af rejsende. Alle typer vandflasker er tilgængelige på disse mærker Salomon , Salewa , La Sportiva , Dynafit , Ternua .

Hydro kolbe

Hydro Flask fremstiller vandflasker i en række størrelser og toner samt alternativer til drikkevarer til kaffe, alkohol og endda mad. Hydro Flask er alle konstrueret af rustfrit stål, der støder op til et vakuumisoleret skærm med dobbelt væg, der holder indholdet varmt eller koldt alt efter situationen.

Typer af flasker

Der er fire hovedtyper af flasker, du skal vælge fra:
Plastik: Vandflasker af plast er fremragende til daglig brug. De er bemærkelsesværdigt overkommelige og kan let vaskes i opvaskemaskinen.
Aluminium: Cykelryttere og vandrere benytter det maksimale ved at bruge en vandflaske af aluminium. Disse vedvarende flasker har normalt en mere omfattende ounce volumen.
Rustfrit stål: Trendsættere og smarte mennesker elsker lige så godt rustfrit stålflasker. Vandet forbliver koldt i vildt lang tid, hvilket giver alle fra hektiske specialister til maratoncyklister at nyde en frisk drink hele dagen.
Glas: Glas er meget sværere at tage, og mange steder begrænser det brugen. Glasvandflasken har dog en anstændig indvirkning på bryllupsfester, festfester og andre elegante begivenheder. Det er også berømt for at holde vandet smagende køligt og frisk.


clouse menu Luk