up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man hydreringspakker?

Vandrygsæk til løb

En rygsæk til rindende vand er en type hydratiseringssystem formuleret som en rygsæk, der opbevarer normalt lavet af gummi eller blød plast. Løbevandsrygsækken indeholder en lukket mund til påfyldning af væske og et rør, der gør det muligt for bæreren at drikke let. Det hjælper med at holde dig hydreret under løb. Du kan købe de bedste hydratiseringspakker fra Salomon , Columbia , Adidas , CMP , Trangoworld .

Kører hydreringspakker

De løbende hydratiseringspakker er specielt beregnet til at bære vand og gøre drikke behageligt og aktivt. Ved at bruge løbende hydratiseringspakker behøver du ikke stoppe for at tage en slurk vand, du tager bare drikkerøret, der er fastgjort til vandpakken.

Rygsække med vandflaske

En vandflaske rygsæk bruges til at holde vandflasken under kørsel. Den har meget høj kvalitet og er meget holdbar. Det er bærbart og behageligt at bære. Det har justerbare stropper, så det kan være let at bære på ryggen. Vandflaske rygsækken har vandafvisende plast og en lynlås langs siden for ubesværet adgang.

clouse menu Luk