`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Icebreaker

Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

  • Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines
  • Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

Produktbeskrivelse Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines

Perfekt til varme i koldt vejr eller hverdagslægning, 200 Oasis Crewe Napasoq Lines med lange ærmer er lavet af naturligt blød og åndbar 100% merinould.


Funktioner:

100% Merino Bløde merinofibre, der regulerer kropstemperaturen under alle vejrforhold og modstår lugt
Raglan ærmekonstruktion til mobilitet
Grundlag
Pasform: Slank


Specifikationer:

Stofvægt: 200 letvægt
Vægt: 06 = 100 g
Stofindhold: 100% uld

Naturlig. Etisk. Bæredygtig:
Merino er super let, blød, ikke kløende, ikke klam, varm i kulde og kølig i varmen og har en mirakuløs evne til at modstå lugt. Fordi det blev lavet i bjergene snarere end i et petrokemisk laboratorium. Merinouldsfibre er naturligt vedvarende, genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt *.

Naturligt lugtbestandig
Ingen kløe komfort
Regulerer kropstemperatur


Omsorg:

Maskinvask varm. Vask med lignende farver. Brug ikke blødgøringsmidler. Fastgør alle lukninger for at vaske og tørre. Må ikke bleges. Ikke tørretumbles. Linjetør i skygge. Varmt jern. Stryg ikke tryk, pynt og tilbehør. Rengør ikke.Find Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Icebreaker 200 Oasis Napasoq Lines her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk