up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Inook

Inook E-Flex Snowshoes

Inook E-Flex Snowshoes

Inook E-Flex Snowshoes

Inook E-Flex Snowshoes

Inook E-Flex Snowshoes

plus
  • Play videoInook E-Flex Snowshoes
  • Inook E-Flex Snowshoes
  • Inook E-Flex Snowshoes
  • Inook E-Flex Snowshoes
  • Inook E-Flex Snowshoes
  • Inook E-Flex Snowshoes

Inook E-Flex Snowshoes

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Inook E-Flex Snowshoes

Det ligner andre Inook-modeller, som ikke bør skjule de vigtigste innovationer.
Den orange gennemskinnelige bindingsplade er lavet af et materiale af høj kvalitet, lidt fleksibel og meget modstandsdygtig.
Pebax®-materialet giver mulighed for at rulle foden ud uden begrænsninger. Bløde støvler kan bruges.
Det nye ASS-hælstrin tilpasset til den nye bindingsplades behov.
Den særlige opmærksomhed, der tilbydes det sequinerede design.Son air de famille avec d'autres modèles ne doit pas cacher plusieurs innovations déterminantes.

Autoskydesystem:
Dette nye ASS-hælstrin har en større understøttelse, der er tilpasset e flex. Det betjenes også med stangen uden bøjning.

Multi Spike-koncept:
6 stålspidser samles, mens laststoffer stadig er varme; de er aflange eller koniske. En forklo - enten med tre eller fem tænder komplementerer holdet med maksimalt greb.

Fremstramning 45 °:
En nøjagtig og behagelig spænding af skoen gennem to fastgørelsesstropper i 45 ° vinkel.
Denne detalje er afgørende, da den muliggør det perfekte greb på skoen uden noget trykpunkt, da de kan være meget ubehagelige i slutningen af dagen. En reel opmærksomhed er opmærksom på fodens form, da den kan rulle ud naturligt.

Blød pude:
Dette centrale system af skoen tilbyder stor komfort. Den kombinerer forskellige slags plastkomponenter, der kan tilpasse sig og passe perfekt til ankelen. Den kan placeres nøjagtigt på toppen af ankelen gennem et dobbelt reguleringssystem på begge sider.

Finjusteringer foretages gennem en lille håndtag; åbning af bindingen er let og øjeblikkelig. De, der foretrækker en enklere model, kan vælge mellem to andre bindende typer:
med dobbelt spændejustering
med enkelt spændejustering

Aerotec Design:
Profilen af rammen viser en slået bue for at holde sneskoen konstant over sneen. De bageste åbninger undgår enhver ophobning af sne over og under rammen.

Nem overdragelse og små opmærksomheder…:
Det er virkelig enkelt at skifte størrelse; du trykker håndtaget mod den bageste del af indbindingen og trækker det bagud for at udvide størrelsen. Derefter skal du bare skubbe den komplette del indtil den berører skoen; den låses automatisk.
Før du udlåner eller lejer trugerne, skal du kontrollere dit størrelsesnummer, der vises i de små vinduer. Du finder din egen personlige størrelse tilbage når som helst.

For at holde sneskoen tæt på ankelen tilbyder Inook tre bindesystemer.
en velcro-rem
en indsprøjtet spændeindbinding med enkelt eller dobbelt regulering
en blød polstrop med regulering af dobbelt spænde.

Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos trekkinn, din online specialist i udendørs udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Snesko varer fra Inook. Kig efter udendørs varer, der står under Inook E-Flex Snowshoes. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Inook E-Flex Snowshoes

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up