up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Inook

Inook VXL

plus
  • Play videoInook VXL
  • Inook VXL

Inook VXL

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Inook VXL

Autoskydesystem:

Dette nye ASS-hælstrin har en større understøttelse, der er tilpasset e flex. Det betjenes også med stangen uden bøjning.

Fremstramning 45 °:

Denne detalje er meget vigtig, fordi den gør det muligt at holde skoen perfekt uden at skabe nogen preslinie, hvilket kan forårsage reelle problemer i slutningen af dagen. Fodens form respekteres.

Wing Concept & Multi Spike Concept:

Wing Concept:

Rammen set nedenfra viser den hvælvede profil, som giver stabilitet og fremragende hold, mens du krydser skråninger. Sneen på rammen falder til siderne, men især under rammen kan sneen ikke klæbe; selv med plusgrader forbliver tempoet let.

Denne fordel er allerede 20 år gammel, født med den første model SNS25.5.41 og er tildelt på næsten alle andre modeller.

Multi Spike-koncept:

Rammen set nedenfra viser den hvælvede profil, som giver stabilitet og fremragende hold, mens du krydser skråninger.

Støddæmper:

For at få mest muligt ud af en snesko-tur og høre bare naturen er alle bindende plader udstyret med støddæmpere under hælen.

Let aflevering og små opmærksomhed:

Håndtaget mod den bageste del af indbindingen, og træk det bagud for at forlænge størrelsen. Derefter skal du bare skubbe den komplette del indtil den berører skoen; den låses automatisk. Før du udlåner eller lejer trugerne, skal du kontrollere dit størrelsesnummer, der vises i de små vinduer. Du finder din egen personlige tilbage til enhver tid.

For at holde sneskoen tæt på ankelen tilbyder Inook tre bindesystemer:

En velcro rem

En indsprøjtet spændeindbinding med enkelt eller dobbelt regulering

En blød polstrop med regulering af dobbelt spænde.

Specifikationer:

850 gx 2

40> 80 kg

34> 42


Bestil dine Inook VXL og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Inook VXL, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Inook VXL er på lager og prisen er 73.99 $. Med vores store udvalg i Snesko, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Inook VXL

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up