`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Izas

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants
  • Izas Nimba Pants

Izas Nimba Pants

Produktbeskrivelse Izas Nimba Pants

Stretch nylon Nimba dame nylonbukser med Mount Strech teknologi, der afviser vand og gør det åndbart.

Mount Stretch (Technical Fabric)

Mount Stretch beskytter dig mod vand i enhver tilstand. Et stof tilberedt, så et ugunstigt klima ikke stopper dine planer. Det tillader udledning af kropsdamp, og hjælper kroppen med at forblive tør og varm. Det er elastisk og tilpasser sig til din krop uden at deformere.

AWPS (Alt vejrbeskyttelsessystem): Coolspeed er det nye og trøstende materiale, der er udviklet af Shenli Co. Ltd. Designet til at øge dine sportsresultater ved at absorbere sved og overføre den til overfladen af ​​beklædningen.

Tørring (funktionelle beskyttende stoffer) Transpiration af fugtdamp gennemsyrer vævet. Den ydre overflade ekstraherer sveden fra stoffet og udvider den til maksimal fordampning. Den indre overflade forbliver tør og behagelig ved siden af ​​huden.

Kvinders bjergsorte bukser med vandafvisende, åndbar, hurtigtørrende og elastisk Mount Strec-teknologi. Den elastiske i 4 retninger med elastisk talje og bælte. Forformede knæ og sidelommer med lynlås og varmeforsegling på ben.

Specifikation:

Mønster: Medium pasform

Nylonbukser 90% + 10%

210 g / m2 + 8%


Ønsker du flere udendørs varer fra Izas? Hos trekkinn, din online udendørs butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af udendørs varer, og andet Izas Nimba Pants. Lige nu har vi Izas Nimba Pants på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for udendørs udstyr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekte bukser

-

Bukserne er super behagelige at have på! Passer perfekt, figurkramende, elastiske Super vandrebukser med meget bevægelsesfrihed!

Fantastiske bukser

-

Bukserne er virkelig god og af høj kvalitet. Dele af knæene er smeltet, og der er en lynlås ned samt en lanyard, der giver dig mulighed for at stramme om nødvendigt. Jeg købte en størrelse Small og det er et stempel på mig undtagen buksens længde. Men min højde er lille, så normalt er alle bukser lange. Det er en tilfældighed, hvis en som mig vidste lidt. Jeg havde dem allerede på, og længden på mine bukser generede mig overhovedet ikke under turen. Jeg er meget tilfreds med produktet

Izas nimba bukser

-

Bukserne er virkelig god og af høj kvalitet. Dele af knæene er smeltet, og der er en lynlås ned samt en lanyard, der giver dig mulighed for at stramme om nødvendigt. Jeg købte en størrelse Small og det er et stempel på mig undtagen buksens længde. Men min højde er lille, så normalt er alle bukser lange. Det er en tilfældighed, hvis en som mig vidste lidt. Jeg er meget tilfreds med produktet

Fantastisk til vandreture

-

Fantastisk materiale til vandreture, elastisk og let tør, egnet til rejse. Måske er jeg slank, størrelse Small føles lidt rummelig for lårene. Jeg er 164 cm og 50 kg.

Komfortabel og varm, hvad jeg havde brug for.

-

Hvis du vil gå varm med lidt tøj, er dette bukserne, stoffet er meget let, og det ser ud til, at det ikke kommer til læ, men det har hår inde og de er super varme. Jeg vil ikke have dem til bjerg, men jeg træner meget med hunden, og jeg tilbringer en masse kulde og fugtighed om natten, i træningslejren, i går satte jeg dem på, så snart jeg havde dem, og mobiliteten var fremragende, de tilpassede sig enhver bevægelse og jeg passerede ikke kulde. En stor succes. Mit problem er, at jeg ikke er høj, og de kommer godt ud på trods af at jeg køber x’erne, takket være det faktum, at de har et løbebånd ned og et bælte, jeg kan bære dem og på hofterne, ja, fordi de er ked af at jeg ikke laver en god figur, men for en anden høj, mindst 1,58, og det er tyndt er meget kølige, meget smukke på varme og elastiske!

Det passer meget godt

-

Meget behagelig og elastisk buks. Føler sig meget godt

Stort produkt

-

godt produkt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk