up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Jetboil

Jetboil MicroMo

Jetboil MicroMo

Jetboil MicroMo

plus
  • Play videoJetboil MicroMo
  • Jetboil MicroMo
  • Jetboil MicroMo
  • Jetboil MicroMo

Jetboil MicroMo

Produktbeskrivelse Jetboil MicroMo

Jetboils leteste kogesystem, MicroMo, stuves let i din pakke uden at gå på kompromis med ydeevne eller alsidighed. Drevet af FluxRing-teknologi når MicroMo en rullende kogning på lidt over to minutter med halvdelen af brændstofforbruget i traditionelle systemer. Jetboils proprietære regulatorteknologi tilbyder trinvis varmejustering fra let simmer til fuld kogning, perfekt til sautering af greener, simmende saucer og mere. Den lette 0,8 liters FluxRing-kogekop med isolerende hyggelig giver dig mulighed for at koge vand og holde det varmt uden at sætte en separat gryde ned. Start øjeblikkeligt opvarmning med den praktiske, pålidelige trykknapantændelse - reguleret til konstant ydeevne ned til 6 ° C. Inkluderer brændstofbeholderstabilisator; nederste kop fungerer som en målekop og en skål; let at pakke og transportere på kun 12 ounces.
Funktioner:
Nåer en rullende kogning på lidt over to minutter med halvdelen af brændstofforbruget i traditionelle systemer
Jetboils proprietære regulatorteknologi tilbyder trinvis varmejustering fra let simmer til fuld kogning, perfekt til sautering af greener, simmende saucer og mere
0,8 liter FluxRing-kogekop med isolerende hyggelig giver dig mulighed for at koge vand og holde det varmt uden at sætte en separat gryde sammen
Praktisk og pålidelig trykknapantænder muliggør ensartet ydelse ned til 20 grader F (6 grader C)
Inkluderer brændstofbeholderstabilisator; nederste kop fungerer som en målekop og en skål; let at pakke og transportere på kun 12 ounces
Kompatibel med tilbehør inkluderer kaffepresse, hængesæt, redskaber, skillet og FluxRing-kogepande
Brændstofdåse stabilisator inkluderet
Potstøtte inkluderet
Jetpower Fuel sælges separat
Specifikationer:
Vægt: 340 g
Effekt: 6000 BTU / h / 1,75 kW
Volumen: .8 liter
Tilberedningstype: præcisionskog
Brændstofregulator: Ja


Jetboil MicroMo, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Jetboil giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Camping, til den bedste pris.

Funktioner Jetboil MicroMo

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Micromo ægte hurtig madlavning

-

Jetboil er en af mine bedste venner under mine udendørs aktiviteter. Jeg kan erstatte eller tilpasse mange af mine materialer til den type aktivitet eller vejrpåvirkninger, som vi kan opleve. Efter min mening er brænderen forbedret igen. Det var allerede fremragende og tilfredsstillende. Men ved at bruge Jetboil MicroMo bemærkede jeg, at den er endnu mere kraftfuld og bringer vandet hurtigere i kog.

Anmeldelse

-

Jeg har hele produktet, og jeg er tilfreds

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up