`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Karpos

Karpos Free Shape Stone Woman

  • Karpos Free Shape Stone Woman
  • Karpos Free Shape Stone Woman

Karpos Free Shape Stone Woman

Produktbeskrivelse Karpos Free Shape Stone Woman

Den komfortable og meget holdbare Stone W Jacket er vores mest innovative damejakke, der er egnet til klatring eller vandring selv de sværeste ruter.

Det er køligt, behageligt og elastisk, med Cordura® tråde vævet ind i stoffets struktur for at give maksimal rivningsresistens og bevægelsesfrihed.

.Hvad ville du sige til at finde Karpos Free Shape Stone Woman til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din udendørs butik. Køb det bedste udstyr fra Karpos og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Dametøj varer.

Funktioner Karpos Free Shape Stone Woman

Lynlås længde
Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk