`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem Klatring udstyr

Magnesium 8 B Plus ()

Filtre ()

Filtre

En ny klatrervejledning til brug af klatrekridt

Har du nogensinde spekuleret på, at hvorfor enhver klatrer bruger kridt på hænderne, mens de klatrer? Du har måske bemærket, at alle, hvad enten de er i gymnastiksalen eller udendørs, klipte en kridtpose på ryggen. Så hvorfor klatrere bruger kridt?
Klatrekridt bruges til at absorbere fugt fra hænderne og holde dem tørre for at give et bedre greb. Alles krop er forskellig, og vi producerer alle fugt forskelligt. Nogle klatrere har brug for færre kridt på deres hænder, mens andre har brug for gentagne gange at anvende midt i forsøget eller mens de udfører et vanskeligt træk.
Kridt er generelt lavet af magnesiumcarbonat, som er det bedste materiale til at forbedre friktion og greb. Kridt er en af de mest integrerede dele af klatring, som klatrere ikke kan klatre uden. Der er mange mærker som Petzl , Black Diamond , Mammut , Ocun , Beal , der fremstiller klatrekridt, der kan variere i farve og struktur, men alle tjen det samme formål det er at holde dine hænder pæne og tørre.

Klatrekridt fås i forskellige former, såsom Klatring af kridtkugle, blok, løs pulver og Flydende kridtklatring. Hvilken type kridt du vælger afhænger af din personlige præference og klatringstilstand.

Luk