up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan man vælger liner og energiabsorbenter

Når du klatre i højden, en sikkerhed Klatring reb lanyard er et must have tilbehør, der forbinder selen til et sikkert forankringspunkt. Det beskytter klatrere mod at falde til jorden. Nøglesnor er den mest populære type energiabsorbenter, da de reducerer kraften i tilfælde af et fald. En lanyard energiabsorber er lavet af flere lag tape, der sys sammen oven på hinanden. Når du falder, strækkes disse lag fra hinanden og giver en udvidelse. Alle lanyard energiabsorbenter er designet og fremstillet i henhold til kravene i EN 361 og testet i henhold til EN 364. Petzl , Salewa , Ocun , Singing Rock og Climbing Technology fremstiller de bedste lanyards energiabsorbenter til klatringaktiviteter.

Krav til lanyard energiabsorbenter

Nøglesnor og energiabsorbenter er altid fastgjort til brugeren, så den reducerende krafteffekt i tilfælde af et fald overføres direkte til brugeren uden ekstern påvirkning eller afbrydelse. Det er også vigtigt at bemærke, at lanyard energiabsorbenter ikke skal placeres parallelt med hinanden. Årsagen er, at det forhindrer dem i at arbejde og muligvis ikke tjener sikkerhedsformålet ordentligt. Hvis du bruger energidæmperne på den forkerte måde, skal du være sikker på, at faldet ikke reduceres til 6 kN.

clouse menu Luk