`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem Klatring udstyr

Tilbehør 8 B Plus ()

Filtre ()

Filtre

Gør dig klar til at klatre med det rigtige tilbehør til klatring

For enhver klatrer er kridt og tape det mest vigtige klatretilbehør at have på toppen af deres liste. Der findes to almindelige typer kridt på markedet. Den ene er i fast form, og den anden er i flydende form.

Sammensætningen er næsten den samme, men du skal beslutte, hvilken type kridt du foretrækker at bruge. En kridtkugle skal nedbrydes af dig, og de er billigere. Men hvis du ikke ønsker at bruge en kridtpose, kan du vælge flydende kridt.

Tape bruges til at beskytte dine hænder, mens du klatrer. Der er forskellige bredder af bånd til rådighed, og du kan vælge dem efter din størrelse på hænderne. For mindre stabilisering kan du købe smallere tape, mens et bredere tape giver mere beskyttelse til leddene.

Klatretilbehør til træning

Der er adskillige bjergbestigningstilbehør til fingertræning, som du kan bruge i pauser. For eksempel er kompressionsfjedre, Powerball, kittringe, kittkugler nyttige til at forbedre fingerstyrken.

Andet klatretilbehør

Der er en række tilbehør til bjergbestigning, som en bjergbestiger skal have for at forbedre sin oplevelse. Det inkluderer knive til skæring af reb, reb vedligeholdelse og opbevaring af bærestropper, stenbørster til rengøring af lastrum og klipstifter osv. Petzl , Salewa , Black Diamond , Mammut , og Grivel er de mest kendte mærker, der tilbyder klatretilbehør og udstyr i høj kvalitet.

Luk