`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kong

Kong Full Anodized

  • Kong Full Anodized
  • Kong Full Anodized

Kong Full Anodized

Produktbeskrivelse Kong Full Anodized

Innovativ sikringsplade, der også kan bruges som multiforankring.

Udstyret med tre huller, den har EN 795 / B certificering til 5 personer og kan bruges som bremse til rappellering eller enkle reb.

Perfekt til redningsmanøvrer, det er det ideelle værktøj til bjergfagfolk. Tillader større rengøring i mødet undgås komplicerede og omfangsrige kæder af karabiner og bremser. Det store tophul er i stand til at rumme to stik for større sikkerhed. Som en nedstigning arbejder den med 8 12mm strenge.

Højkvalitetsprodukt fuldt udviklet og fremstillet i Italien.

Testet stykke for stykke.


På udkig efter Kong Full Anodized? Kig ikke mere! trekkinn tilbyder et stort udvalg i Belay enheder modeller. Opdag vores nye Klatring udstyr tilbud, hos trekkinn. Lavet af Kong, dette Belay enheder produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kunne lide det

-

kunne lide det

Meget god

-

Meget godt, jeg kunne lide det

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk