`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kong

Kong Mouse

  • Kong Mouse
  • Kong Mouse
  • Kong Mouse

Kong Mouse

Produktbeskrivelse Kong Mouse

Lys, komfortable og godt ventileret hjelm, anbefales til bjergbestigning, klatring, Via Ferrata og eventyr parker.

Ultra slidstærk ABS shell, polyester strop med snap, hurtig størrelse justering af hjul reguleringssystem. Udstyret med pre markerede huller til fastgørelse hovedtelefoner og visir. Fås i WORK-version certificeret CE EN 397. Universal størrelse (52 63 cm).Funktioner:


Sport: Aktiviteter: Klatring, sne og is, Adventure parker Ferrata, BjergbestigningSpecifikationer:


Certificering: CE EN 12492

Materiale: ABS

Vægt (g): 390


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos trekkinn, din online specialist i udendørs udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Hjelme varer fra Kong. Kig efter udendørs varer, der står under Kong Mouse. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (10)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Passer

-

Det passer perfekt ved at justere baghjulet. Jeg følte, at mine templer var presset med andre hjelme, men dette produkt var fint. Det er dog lidt tungere end de seneste produkter.

Jeg kan virkelig godt lide det

-

Når man overvejer ventilation af toppen af hovedet, er det et net, så det ikke passerer småsten og is. Jeg købte sort denne gang, men overvejer, om jeg skal bestille en anden farve, der passer til slidets farve. Det var et meget godt køb.

Meget god og flot hjelm

-

Hjelm af god kvalitet, fremragende design og meget god pasform.

Jeg besluttede mig ved farven

-

Jeg kan godt lide farven meget. Let at bære

For kone

-

Det ser farven rød er meget ønsket

Meget god

-

Meget godt, jeg kunne lide det

Goo

-

Det går til asiater af hovedet.

Ideel til sikkerhed og bred deca hoved

-

Hvad det er godt at ikke åbne et hul i toppen af ​​hovedet stående. Når småsten og is faldt fra toppen, det er en smertefuld Når i hullet. Du ser på blodet. Dette er uden en bekymring. Så, udslæt Ease selv min horisontale brede Deca hoved (59cm). Color Der er også forskellige. Mine er to af blå og rød. Først var det kun blå, men sendte mig jeg kontakte producenten dele siden mistede visiret skruehullet cap. Goodness af denne service. Det har også købt en anden rød lide det.

Meget god

-

meget god

Meget glad

-

For privat import, tiden indtil ankomst vil det tager, men jeg tror, ​​at det var i stand til at købe et gode produkter til meget billig pris. Tak til alle!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk