up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kong

Kong Oka

plus
  • Play videoKong Oka
  • Kong Oka

Kong Oka

Produktbeskrivelse Kong Oka

Ny descender specielt designet til canyoning, designet ikke kun til progression på reb, men også til brug i nød-, genopretnings- og redningssituationer, meget vanskelig at håndtere med andre enheder.

Brugen er hurtig, sikker og effektiv i enhver tilstand.

Operationskomforten, modulariteten af ​​progression på tov med forskellige diametre og mangfoldigheden af ​​brudpositioner er karakteristika opnået gennem fælles udvikling med redningsteknikere.

Specifikationer:

Materiale: Alu legering

Vægt: 95

Hovedmål (mm): 141

Minimum reb diameter (mm): 7,8

Maks. Rebdiameter (mm): 12,7


Hvis du er på udkig efter udendørs udstyr, findes det hos Kong. Hos trekkinn, kan du købe masser af tilbehør til Ascenders og descenders, så du kan udøve din sport optimalt. Kong Oka fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Kong Oka

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt produkt

-

Fremragende produkt, nem at bruge og fremragende funktioner. Kun de tandkød, som det bringer, forringes på kort tid og i sammenligning med andre nedstigningsapparater, har det en kortere varighed. Som jeg synes er kompenseret med sin brugervenlighed.

Fremragende nedstigning

-

Personligt kan jeg lide det meget mere end petzl piranhaen, og det gør mig meget sikker at bruge, den eneste mangel det er, er at aluminium bærer relativt hurtigt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up