`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

La sportiva

La sportiva Boulder X

La sportiva Boulder X

La sportiva Boulder X

La sportiva Boulder X

  • La sportiva Boulder X
  • La sportiva Boulder X
  • La sportiva Boulder X
  • La sportiva Boulder X
  • La sportiva Boulder X
  • La sportiva Boulder X

La Sportiva Boulder X

Produktbeskrivelse La sportiva Boulder X

La Sportiva Boulder X er en super let, alsidig, behagelig sko, ideel til løbekørsel eller via ferrata til alle, der er alpinister til kernen. Overkanten af ruskindskind er slidbestandig, åndbar og tilbyder teknisk funktionalitet i bjergmiljøet.

Det eneste design har ultra klistret Vibram, der gør det muligt for skoen at trænge ned i jorden og skaber en god friktion mod de våde klipper, mens du løber på banen. Impact Brake System bagpå giver også beskyttelse mod terrænets robuste yderside og under bjergafkørsler. Takket være EVA-indsatser, der har optimale stødabsorberende egenskaber , mens gummiranden er anti-slid, hvilket holder dig beskyttet for enhver pris.

Det er den ultimative sportssko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Boulder X er svaret, hvis du er på udkig efter allround løbesko, der er perfekt til beskyttelse, trækkraft, komfort og vægt .

Vi ændrede lidt på design af gennemprøvet teknologi fra år tidligere at producere Boulder X. Ekstra polstring fode for lange tilgange og uber klæbrig gummi tilføje deluxe komfort og ydeevne.


Den Vibram Idro Grip sammensatte forbliver klistret på alle typer sten, selv når de er våde. De alle overlæder og klæbrig gummi tå Rands tilbyde holdbare beskyttelse. Ideel beskyttelse og ydeevne bygget til rigor og misbrug af bjergene.Specifikationer:


VÆGT: 16,97 ounce / 481 g


LAST: Boulder


KONSTRUKTION: Board Varede


UPPER: Læder


For: Mesh (tilbage halve og tunge kun)


Mellemsål: Micropore EVA


Sømværn: 2mm Polyproylene / 2mm La SpEVA


SOLE: Vibram Idro Grip V Smør ™ Impact Brake System


Find din pris på La sportiva Boulder X og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Herresko tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Sko og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos trekkinn.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (19)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God solid tilgang sko

-

Stor torsionsstabilitetsstørrelse er perfekt!

La sportiva buldre x

-

Helt fantastisk sko til tilgangsture! Gummiranden er det, der giver disse sko levetid. Størrelse sand og super behagelig. - Jeg håber, at de aldrig holder op med at gøre det !!

Meget godt

-

Det lave snit gør det let at bevæge ankelen og er mest behagelig! Jeg forventede, at leveringstjenesten ankom sent på grund af covid19, men den ankom tidligt.

Godt produkt

-

Det var et godt produkt som forventet. Det tog dog en måned at ankomme på grund af indflydelsen fra corona.

Godt produkt og service

-

Meget godt fodtøj, behageligt, robust og formbart, foden bliver vant til hurtigt og skaber ikke ubehagelig friktion, leveringstjenesten bedre end forventet, da jeg troede, at den på grund af covid19 ville komme med mere forsinkelse.

Prodcto

-

Meget godt produkt og levering til tiden, kun de fortalte os ikke om importomkostningerne til Mexico, at kureret opkræver, at beløbet skulle medtages i budgettet

For tungt for mig

-

Dejlig sko for tung for mig, hvis du vil klatre i timevis med den.

La sportiva buldre x

-

Великолепное качество отличная посадка. På vej 43,44 år siden

Komfort og præcision

-

Et godt valg til tilgangsvandring. Ikke meget mere at sige. Det er behageligt, og du føler dig selvsikker.

Det sportslige klippeproblem

-

fremragende, men frem for alt behageligt! du kan bruge dem hver dag med et fremragende forsegling, i enhver tilstand, anbefaler jeg!

Meget god

-

Det lave snit gør det let at bevæge dine ankler og er lettere end det midterste snit, så du kan bruge det til vandreture.

Meget godt produkt

-

For tilnærmelser og arbejde som en guide til ferrata anbefaler jeg dem helt !!!

Personlig vurdering

-

Meget godt produkt, men jeg katalogiserer dem som specifikke for arbejdsydelse (styret af ferrata, tilgange til klatreruter ...) til daglig brug, det sidste er smalere og mere stift. Det ideelle at arbejde sammen med dem et par timer.

Let at gå!

-

Meget let at gå. Det er den højeste rang i de sko, der er købt indtil videre. Jeg kunne ikke købe det, fordi der ikke var nogen størrelse i Japan, men jeg fandt de bedste sko her.

A 9

-

Meget god bestemt til hvad det er. Sålen glider ikke eller blød, snørebåndene giver et godt greb og meget flot design og lavet til at vare.

Stor

-

Meget godt produkt leveret til tiden

Lyder godt

-

Meget god meget god til vandreture. Bare kunne være lidt bedre til at vælge størrelsen af ​​margen, fordi den oprindeligt smalle bredde.

Fremragende

-

Fantastisk robust sko. De fleste vandresko er bare alt for bredt. Meget komfortable, selv om de kunne bruge lidt mere svangstøtte. Kan varmt anbefale dem, hvis du har en smal fod.

Det bedste! !

-

Det er det bedste som tilgang sko i stenet. Ud over Sporting unik komfort, greb af Vibram sål kan også ro i sindet, når du går i Boulder Kawahara.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk