`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

La sportiva

La sportiva Granite

La sportiva Granite

La sportiva Granite

  • La sportiva Granite
  • La sportiva Granite
  • La sportiva Granite
  • La sportiva Granite

La Sportiva Granite

Produktbeskrivelse La sportiva Granite

En ideel bjergbestigning hættetrøje La Sportiva Granite er et isoleret lag, der er varmt, vandafvisende, vindtæt hættetrøje designet til alle, der brænder for bjergbestigning og vælger komfort. Det er konstrueret til at give optimal funktionalitet og åndbar isolering under aktiviteter med høj intensitet i bjergmiljøet som vandreture eller alpintrekking.

Fremstillet med 94% polyester og 6% elastan, som giver siden hudkomfort og maksimal mobilitet, når du hopper på de højeste sten eller klatrer de højeste bjerge. Takket være den vendbare funktion kan du bære den både udefra og ud, også den kafefri komfort øger åndbarheden og komforten, mens Polygiene anti-lugtbehandling holder lugt i skak.

De artikulerede designs og armhuler under armene giver mobilitet og komfort under kropsbevægelser. Takket være den justerbare hætte, der holder dit hoved og ryg beskyttet, selv når du er involveret i bjergaktiviteter. De 2 lommer med lynlås og 2 indvendige lommer har også rigelig lagerkapacitet til dine vigtige genstande.

La Sportiva Granite er uden tvivl en ideel hætte til dine bjergbestigningsture, da den er velegnet til alle forskellige vejrforhold og kan opbevares i sin egen indvendige lomme. ¡Så køb det uden at tænke!

Granite Hoody er det andet lag dedikeret til tidlige forår og efterårsture med funktioner som 2 frontlommer, en formet hætte og forstærkede skulderdele.


Funktioner:

Polygiene®
CF lynlåseåbner
2 lommer foran
Tommelfingerhul
Struktureret fleece
Forstærket skulder


Specifikationer:

Pasform: Normal
Stof
Hoved: (DUF12) 94% polyester, 6% elastanindsats: (DW10) 87% nylon, 13% elastan
Vægt: 340 gSkynd dig at købe La sportiva Granite, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos trekkinn kan du også finde Hættetrøjer, eller Dametøj, vi har det du lige står og mangler. Køb La sportiva Granite og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Hættetrøjer tilbud.

Funktioner La sportiva Granite

Hætte
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk