`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

La sportiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva

Produktbeskrivelse La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva er en let, åndbar og behagelig vandreture og højintensiv bjergløbesko designet til alle, der er alpinist i kernen. Denne alsidige løbesko giver maksimal komfort, stabilitet og trækkraft i forskellige kolde vejrforhold og robust terræn.

Konstrueret med strikket stof og glidende konstruktion, der reducerer den ekstra unødvendige vægt og giver det perfekte atletiske look. Flex-riller i ydersålen gør det også muligt for skoen at trænge ned i jorden og skabe en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på løbet. Takket være 1,5 mm EVA klippebeskyttelse i foden og hælen, der beskytter dig mod farlig klippe eller terræn. Tilsætningen af Gore tex Invisible Fit afviser vand og beskytter dig selv på våde og glatte overflader.

Det er den ultimative sportssko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Kaptiva er svaret, hvis du leder efter allround trail-løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

Kaptiva giver dig mulighed for at løsrive din hastighed under træning, racing eller på lange dage i bjergene. Det unikke design giver dem mulighed for at give den perfekte balance mellem beskyttelse, pude, stabilitet og trækkraft. De er designet til dem, der har brug for en præcis, komfortabel pasform til at løbe på teknisk terræn, og de leverer overlegen greb på enhver overflade.


Funktioner:

Trust Fit® Shape holder din fod til en nøjagtig og behagelig pasform, mens du reducerer fodsglidning.
Slip på konstruktion med strikket stof reducerer det samlede volumen for en optimeret og præstationsorienteret pasform og et super rent look.
Flex riller i ydersålen letter den perfekte flex, mens den 1,5 mm Eva Rock Guard i forfoden og hælene beskytter mod klipper og rødder.
Stb-kontrolindsatser giver torsionsstabilitet uanset det tekniske terræn, du måtte støde på.


Specifikationer:

Vægt: 9,0 Oz / 260 G
Sidste: Race
Pasform: Medium
Øvre: Sock Like ™ -komprimering / strik med omvendt tung W / prægede flexlinjer / termolimoverlejringer / Tpu-tåkappe
For: Slip Resistent Nylon Mesh / Air Mesh (Kun hæl)
Mellemsål: Komprimeret støbt dobbelt densitet Memlex W / Torsionsbestandige indsatser / 1,5 mm dobbelt densitet Eva Rock Guard i forfod og hæl
Ende: Frixion® Xf 2.0 W / Impact Brake System / Varierende 3,5 4,5 mm Lugs
Dråbe: 6mm • Stak: Hæl: 17mm / Toe: 11mm


Find din pris på La sportiva Kaptiva og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Herresko tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Sko og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos trekkinn.

Funktioner La sportiva Kaptiva

Køn
Funktioner
Bredde på sko
Sål teknologi
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias La sportiva Kaptiva

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kaptiva

-

Meget god sko, det er som om du var barfodet. Den griber meget godt i kompakt terræn af sten og bjergspor, jeg har lavet 2 udflugter til bjerget gennem spor og stenet terræn, og de opfører sig fænomenalt. Det jeg ikke kan lide er det øverste, Når snørebåndene fastgøres, forbliver øjenlårene på vristen, den sidste, åben og efterlader et lille hul, hvorigennem du kan sætte sand eller småsten. Når du beder om en refusion, fortæller jeg dig ikke engang, hvor lang tid det tager.

Det bedste

-

Grib foden og det fantastiske terræn. Jeg har altid haft problemer med overbelastning i tvillingen, og med disse ingen problemer er jeg allerede på det andet par. Jeg anbefaler dem til Arnau Cases Sportiva-rytter og fantastisk!

Top

-

Disse sko er fantastiske. Mange kvaliteter; komfort, greb, hold foden godt, dæmpning

Sportiva kaptiva

-

Når jeg er vant til Sportiva Bushido, lod jeg mig friste af denne model ... Selvom jeg tog den, er denne sko bare fantastisk, tæt på foden, meget komfortabel med at dæmpe meget bedre end Bushido ... C´ er helt klart min nye sko hos Sportiva, og i lang tid anbefaler jeg denne model.

Kvalitet

-

Kvalitet og meget behagelig sko, smal størrelse som hele mærket.

Bedste toleranske sko

-

Vi købte med det formål at løbe trail. Det er behageligt og har nok greb.

God og hurtig

-

Meget gode trailersko, de ankom meget hurtigt

Sportiva kaptiva

-

Spektakulære sko, de tekniske områder er deres habitat, behagelige og hurtige

Fremragende sko

-

Meget god sko. anbefales

Kaptiva top produkt

-

God komfortabel sko, let og meget godt greb! Jeg testede dem en gang på en meget stenet sti. Fantastisk at se resultaterne på forskellige felter. Elastikken ved ankelen strammes lidt for meget til min smag, jeg gætte hvad der vil slappe af efter et par anvendelser. Meget tilfreds med mit køb på trods af alt. Jeg anbefaler det.

Tilfreds

-

Meget tilfreds med denne nye model, god pasform, komfortabel og let. De beder dig om sukkerrør.

Godt køb!

-

Fantastisk! God sko, meget behagelig, kvalitet. Juster til perfektion. Du kan frigive det i et løb uden problemer, fordi det ikke forårsager chafing. Meget godt greb. Jeg købte denne model til drop. Jeg bruger normalt 4mm, og det er 6mm, ikke som andre La Sportiva-modeller, der har 10 eller mere. Jeg anbefaler det.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk