`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

La sportiva

La sportiva Katana Laces

La sportiva Katana Laces

La sportiva Katana Laces

La sportiva Katana Laces

  • La sportiva Katana Laces
  • La sportiva Katana Laces
  • La sportiva Katana Laces
  • La sportiva Katana Laces
  • La sportiva Katana Laces
  • La sportiva Katana Laces

La Sportiva Katana Laces

Produktbeskrivelse La sportiva Katana Laces

La Sportiva Katana Laces er en perfekt struktureret klatresko, der tilbyder den perfekte balance, mens du er ude på at udforske! En klatres bedste ven La Sportiva Katana er typisk en hjemmesko med en twist, der er let og behagelig at have på. Denne alsidige sko er konstrueret til at tilbyde teknisk funktionalitet og holdbarhed i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være den øverste lavet af ruskindskind kombineret med mikrofiber, der tilbyder stor grad af stabilitet, fleksibilitet og komfort under bjergmisbrug og klatring. Vibram XS Edge på ydersålen gør det også muligt for skoen at trænge ned i jorden, hvilket skaber god friktion og greb mod de våde klipper, mens du løber eller klatrer i bjergene. La Sportiva Katana snørebånd er en ideel sko til hælkobling, klatringekspeditioner, da hurtig snøringssystem giver sikker og stabil positionering .

Det er en ultimativ sportssko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Katana Laces er svaret, hvis du leder efter vandreture eller bjergbestigningsko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

Snøre udgave af den ikoniske Katana, den ideelle sko til alle typer af klatring.Features:


- Vi har tilføjet den P3-teknologi til en af ​​vores mest succesfulde klatresko at producere en veritabel kant maskine! Dette er den første rørkonstruktion klatring sko, der giver dig udførelsen af ​​en foret sko med komfort en uforet sko.


- Sammen med den nye Vibram XS Edge sammensatte, denne kraftfulde, let asymmetrisk, let downtuned alle omkring sko excellerer i alle typer af klatring scenario.


- IDEAL TERRÆN: overhængende sport ruter, bouldering, fitness klatring og teknisk ansigt klatringSpecifikationer:


- VÆGT: 8,71 ounce / 247 g


- LAST: PD 55


- FIT: Lorica / læder


- Udformning: Slip Varede rørkonstruktion


- UPPER: Læder / Lorica


- Foring: Pacific (forfod og bagside)


- Mellemsål: 1,1 mm VibramXS Edge


- SOLE: 4mm VibramXS Edge


Er du på udkig efter La sportiva Katana Laces? Det findes på lager hos trekkinn, din online udendørs butik. Hos trekkinn kan du altid finde udendørs, masser af udstyr fra La sportiva. Skynd dig at købe La sportiva Katana Laces, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk trekkinn´s store sortiment af udendørs.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (15)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastiske sko

-

Forsendelse tog et stykke tid, men du kan ikke slå prisen, og skoene er bare gode!

Prime

-

Fremragende produkt og kvalitet! Der er ingen bedre katte, når du leder efter noget til forskellige klatringaktiviteter

Fantastisk sko

-

Jeg var nødt til at ombestille denne sko, fordi min gamle mistede et eller andet sted, men på grund af det vidste jeg, hvor fantastisk denne sko er. Ikke for aggressiv, ikke for flad, en slags perfekt kombination for mig med snørebåndene. Jeg vil bestemt anbefale denne, fordi den ikke bare holder sin form senere (ikke bliver for flad efter brug), men for mig var dens størrelse næsten den samme efter næsten et år.

Fantastiske sko!

-

Fremragende pris på disse sko. Dette er mit andet par. Disse har en god kantpræstation.

La sportiva katana

-

La Sportiva sko passer generelt godt til mine fødder, jeg har en bred forfod og smalere hæl og bærer en størrelse 42 Euro i min gadesko. Jeg købte Katanas i 40,5, samme størrelse som mine Cobras og TC Pro. Jeg satte dem i størrelse ved en sko-demo og føler, at dette er den rigtige størrelse. Også som reference bærer jeg Mythos i størrelse 40 med tæerne helt flade, og TX4 i størrelse 42. Katanerne er stive, de er ikke meget følsomme, selvom de kantes super godt. De er et semi-asymmetrisk aggressivt design og er gode til små kanter, overhængende ruter og lommer. Jeg købte disse sko til buldre og sportsklatring i, og til det formål føler jeg, at de vil udmærke sig. Nogle anmeldelser, jeg læser, anbefaler disse som en heldagssko. Jeg vil ikke anbefale det. Også vil jeg bestemt ikke klatre i revner i disse ting. Generelt synes jeg pasformen er stor, ingen død plads i hælen, tåen passer mere som en handske end at sammenkæde tæerne. Blonderlukningen giver dig også større kontrol over, hvordan skoen passer til din fod end velcro. Dette er en solid sko, jeg vil anbefale nogen med en bredere end gennemsnitlig forfod på udkig efter en aggressiv, men stadig behagelig sportsklatring / buldringsko.

Hidtil så goo

-

Indtil videre har jeg kun brugt dem i gymnastiksalen. Jeg kan godt lide det faktum, at det er aggressiv sko med snørebånd. Hvis du har brede fødder, vil det sandsynligvis passe dig meget godt. Jeg har lidt plads omkring min hæl, men generer mig ikke indtil videre med hælkrog. Jeg bærer størrelse 37 (US 6) og fik 36,5. Jeg anbefaler at gå en halv størrelse mindre fra din gadesko, da de strækker sig lidt meget hurtigt.

La sportiva katana snørebånd

-

Det er urealistisk, hvor behagelige disse sko er. Før jeg bestilte dem var jeg bange for, at det ville gå i stykker, efter at jeg fik dem og gik på en stigning var jeg begejstret for at finde ud af, at ikke kun skoene er utroligt behagelige. Disse sko er de mest komfortable sko, jeg nogensinde har haft bæres uanset hvor dyre sko jeg købte før. Jeg vil blindt anbefale disse sko til nogen i fremtiden. Jeg gætter på, at det er en kombination af materialet, designet og det faktum, at bunden af skoen er lidt bred, så når skoen trykker på benet, er det ikke meget stramt, men stadig behageligt . Der er et meget blødt materiale på siden af skoen indeni selvfølgelig, hvilket igen bidrager til, at skoen er meget behagelig.

Store!

-

godt køb! ankom super hurtigt også. Efter at have tilbragt dage med at læse anmeldelser og flere anmeldelser besluttede jeg for katana snørrerne som en stor all round klatresko. min forrige sko var la sportiva mythos, men jeg valgte katana nu. fulgte anbefalingerne og købte 1 størrelse mindre (11us) end min almindelige sko (12us). det var stramt, men ikke for stramt. synes om ret. Jeg kunne have været i 10.5us, men jeg var bange for at have, skoen alt for stram. Jeg prøvede dem onu og super comfy, kan ikke vente med at tage det udenfor !!! Jeg vil defo købe det igen.

Bedst rundt

-

hvis du søger efter din klatrestil, hjælper denne sko dig. snøresystem fungerer godt.

Super hjemmesko !!!

-

Jeg elsker disse hjemmesko. Meget vanskeligt at finde i Montreal og især en meget interessant pris på Trekkin !!! Aggressive, men stadig behagelige hjemmesko :)

Den sportslige

-

Peus de gat molt stiv per agfar-se en qualsevol escletxa. Molt bona alene.

Om prisen

-

Jeg tror jeg gjorde en god shopping, fordi jeg fik gode ting billigt

Store sko

-

Det er mit andet par Katana, og jeg er virkelig tilfreds med dem (hovedsagelig bouldering med dem). Meget god pris også.

Dimensionering

-

Jeg har lige modtaget min katana Laces, venter på at se, hvordan de virker, kan hjælpe dem, der ikke har meget materiel så tæt på hjemmet, og vi er nødt til at handle online. Jeg bruger en 43 i street sko hos katte Sportiva teknisk brug 41,5 (har den brede fod), og disse beordrede 41. Intet mere du bære: komfort og pasform, anbefaler jeg gennemsnitlige antal mindre end tekniske modeller og det samme antal som indledningen enhver Tarantulace.

Godt køb

-

Stor sko, aggressiv, men alligevel behagelig. Ville købe igen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk