`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

La sportiva

La sportiva Miura VS

La sportiva Miura VS

La sportiva Miura VS

La sportiva Miura VS

  • La sportiva Miura VS
  • La sportiva Miura VS
  • La sportiva Miura VS
  • La sportiva Miura VS
  • La sportiva Miura VS
  • La sportiva Miura VS

La Sportiva Miura VS

Produktbeskrivelse La sportiva Miura VS

En klatreres bedste ven La Sportiva Miura VS er typisk en hjemmesko med et twist, der er let og behageligt at have på. Denne alsidige sko er konstrueret til at tilbyde teknisk funktionalitet og holdbarhed i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være det ene stykke læderoverdel med syntetisk foringskonstruktion, der giver stor stabilitet, fleksibilitet og komfort under bjergmisbrug og klatring. Også Vibram XS Edge ™ på ydersålen gør det muligt for skoen at trænge ind i jorden og skabe god friktion og greb mod de våde klipper, mens du løber eller klatrer i bjergene. La Sportiva Miura er en ideel sko til hæltilslutning, klatringsture, da Speed snøresystemet giver sikker og stabil positionering .

Det er en ultimativ sportssko designet specielt til alle eventyrsportsjunkier . La Sportiva Miura VS er svaret, hvis du leder efter vandreture eller bjergbestigningsko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .Velcro snøre udgave af Miura modellen beriget med en række innovative tekniske løsninger.


Det holder snøre modellens særlige karakteristika, tilføjer nye højteknologiske elementer samt en hurtig pasform takket være tre velcrobånd.


Den øverste er lavet med en rørformet konstruktion. Svangstøtte med P3-teknologi, der sikrer støtte af formen ved at undgå naturlig slitage af de materialer og garanterer maksimal ydelse gennem tiden.


Denne model er ideel til konkurrencer og til de mest krævende klatrere.Specifikationer:


- Øvre: Suede læder, slip varede


- Foring: Dentex


- Sole: Vibram ® XS Edge 4 mm


- Vægt: Gr. 470 per par


Køb dine egne La sportiva Miura VS til kun 158.99 $. Lavet af La sportiva, La sportiva Miura VS er på lager i mange størrelser og farver. Hos trekkinn, tilbyder vi de bedste priser på udendørs. Se et stort udvalg af Klatresko i vores Herresko afdeling.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (21)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God pris

-

det er i en god pris at have disse gode sko.

Miura vs

-

Tøfler i perfekt stand og med et skørt collisgreb sendt i tide ... 3 uger til at modtage dem (international), lidt lang, men en god suprirse

Miura vs

-

Bedste sko fra La Sportiva, ligesom det er et lidt bredere og grusomt kantgreb.

Favorit aggressiv sko

-

Jeg elsker kantens evne til denne sko. I mit 3. par nu.

Solid gymsko

-

I modsætning til de fleste aggressive sko er Miuras faktisk tålelige at have på i længere tid. Jeg nød især de skarpe kanter, der er gode til små fodfæste.

Dejligt websted

-

Holdt mig bogført under hele processen og sporet min ordre, ingen klager overhovedet

Standard-tilstand

-

Det er klassisk, men er det et mindretal på gymnastiksalen nu? Alligevel er klassiske produkter gode. Selv nu er det et spil på ydre rock!

Zapatillas técnicas

-

Excelentes zapatillas técnicas para el avance en vías mas complicadas en escalada.

Fantastisk produkt + god pris

-

Jeg købte for nylig et par klatresko fra trekkinn. Jeg valgte trekkinn, fordi de var tæt på 80 billigere end alle andre websteder. Jeg var nervøs for, at det kunne tage længere tid for dem at komme, eller at kundeservice muligvis ikke var god. Jeg modtog dog straks mine sko og er helt tilfreds med min oplevelse.

Bedste udesko

-

For mig er dette den bedste udendørs buldringsko, der er tilgængelig, skønt den har nogle lamineringsproblemer i nogle produktionscyklusser. Gode priser på trekkinn som altid.

La sportiva miira vs

-

Peu de gat "còmode" og molt præcis. S'agafa a qualsevol lloc.

Fremragende

-

Jeg elsker dem, de har virkelig hjulpet mig med at klatre på ruter, hvor der er meget små klipper. Desværre sender Trekkinn-politikker ikke længere La Sportiva til Mexico

Nye miura

-

For mig er den bedste katte

Aggressiv

-

Gode ​​sko, men desværre jeg kom ikke sidst. Disse aggressive klatring sko til brede fødder og er ideel til korte kørsler af kompleks med meget lille.

Som forventet

-

Kan ikke gå galt med miura. (Gade størrelse 41 på LS tilgang sko) og fik denne badboys på størrelse 39, en de passer rigtig godt, en god snug det er, for en anstændig til hårde ruter. La sportiva kvalitet er altid en topklasse, dette er mit 5. par rocksko og alle var fra LS, prisen kan være lidt høj og det er værd at hver øre. Åh, og leveringen var hurtig som.

Svarende end normalt muira, men bedre

-

Stor sko! Bruges det på mindre udhæng og flade vægge med kant med fremragende resultater.

Alt, hvad du ville forvente

-

Great service, hurtig levering og skoen er alt, du ville forvente fra La Sportiva. Der er en grund til, at mange af verdens top klatrere bruge denne sko.

Bedste klatresko nogensinde

-

Tight, men elastisk - 2 1/2 størrelser mindre end min almindelige fod størrelse, fødder passer OK. Arbejde meget godt på små kanter. Ikke til brug på lange ruter, selv om.

God service og produkt

-

Meget hurtig levering, kan denne sko ikke være den bedste for bouldering eller lange trad ruter, men det er den bedste alle omkring sko i min udtalelse.

La sportiva miura vs

-

Gode ​​sko. Den er stærk mod kant. Jeg købte det til brug i et indendørs klippe end en naturlig sten. Mine fødder ville være øm, hvis jeg var iført det hele dagen.

Hurtig

-

hurtig og god service.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk