`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

La sportiva

La sportiva Mythos

La sportiva Mythos

La sportiva Mythos

  • La sportiva Mythos
  • La sportiva Mythos
  • La sportiva Mythos
  • La sportiva Mythos
  • La sportiva Mythos

La Sportiva Mythos

Produktbeskrivelse La sportiva Mythos

En klatres bedste ven La Sportiva Mythos er typisk en hjemmesko med en twist, der er let og behagelig at have på. Denne alsidige sko er konstrueret til at tilbyde teknisk funktionalitet og holdbarhed i det uforudsigelige bjergmiljø såvel som i dit motionscenter.

Takket være ruskindskind er det et åndbart stof og giver maksimal holdbarhed og åndbarhed. Vibram-kanten på sålen gør det også muligt for skoen at trænge ned i jorden og skabe god friktion og greb mod de våde klipper, mens du løber eller klatrer bjerge. La Sportiva Mythos er en ideel sko til hælkobling, klatringekspeditioner, da det patenterede snøresystem tilbyder stor justering og komfort til at være fod, mens du er på farten.

Det er en ultimativ sportssko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Mythos er svaret, hvis du leder efter vandreture eller bjergbestigningsko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

En høj performance sko, der gør alt og passer alle.Features:


- Det patenterede Mythos snøring system lader dig få den perfekte pasform til uanset hvilken type af mund du har.


- De bløde uforede læder øvre tilpasser sig uanset form din fod er, og det er fantastisk for hele dagen multi-pitch ruter, hvor dine fødder har tendens til at svulme.


- Den Vibram gummi rand er perforeret for at tillade stretch og komfort.


- Dette er den perfekte sko til crack klatring med sin lavprofil tæer-flat-fit, og den samlede neutrale runde form af skoen.


- IDEAL Terræn: crack klatring, ansigt klatring og store væggeSpecifikationer:


- Vægt: 8,29 ounce • 235 g


- SIDSTE: WRN 25


- FIT: Tech m / Medium-Low Asymmetri


- Øvre: Læder


- Foring: Uforet (Dry-Best i tungen kun)


- Mellemsål: 1.1mm fuld længde LaspoFlex


- SOLE: 4mm Vibram ® XS Grip2


La sportiva Mythos findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en La sportiva Mythos fra vores store online udendørs lager trekkinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos trekkinn er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra La sportiva.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kat fødder mytos

-

Kat fødder er store. De passer perfekt til foden og har idé midtpunktet mellem komfort og teknik. De er perfekte både til lange ruter og til ruter med mere besvær. Et hundrede procent anbefales.

Elsker min nye mytos

-

Jeg prøvede disse klatresko på en REI-butik, men glædede mig over at finde en markant lavere pris gennem trekinn. Myterne er perfekt, og jeg har haft glæde af at bære dem på klatrehallen siden første dag.

Fantastisk

-

Elske disse sko! Meget behagelig! Jeg anbefaler at størrelsen går ned, de vil strække sig. Jeg gik ned i en fuld størrelse fra min forrige la sportiva nagos og følte, at dette par strækkede mig op efter min første klatresession.

Mytos sko

-

Perfekt .... ankom til tiden .. og sneaker er meget komfortabel .. vil helt sikkert købe igen.

Mange .. meget komfortable

-

Faktisk er denne sko meget komfortabel ... og jeg vil helt sikkert købe andre.

Fantastiske sko

-

Fantastiske sko! Jeg har den samme retfærdighed for den 6 gang allerede! Så glad for dem, så meget behageligt, at jeg kan blive hos dem hele dagen på en lang multi pitch med følelse af ondt ...

Feet ideelle katte

-

De er meget god, og jeg plejede at klippe og er meget komfortable, ikke deformere foden så meget. Med hensyn til butikken, mener jeg, hvad mejors, altid opmærksomme og meget engagerede og hurtig levering.

La sportiva mythos klatring sko

-

Virkelig glad for jeg fik disse sko! Jeg var tøvende at sende hele vejen til Australien og blev bange for, at de ville tage for lang tid, men de kom og blev nøjagtig som beskrevet! Jeg kan ikke vente med at bære dem bouldering. Tak for din tjeneste - Gemma :)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk