up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

La sportiva
360

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

La sportiva Skwama Climbing Shoes

plus
  • 360La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • Play videoLa sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes
  • La sportiva Skwama Climbing Shoes

La Sportiva Skwama Climbing Shoes

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Skwama Climbing Shoes

En klatres bedste ven La Sportiva Skwama er typisk en hjemmesko med en twist, der er let og behagelig at have på. Denne alsidige sko er konstrueret til at tilbyde teknisk funktionalitet og holdbarhed i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være den innovative ultraklæbende hælkonstruktion, der tilbyder stor grad af stabilitet, fleksibilitet og komfort under bjergmisbrug og klatring. Vibram XS-greb 2 på ydersålen gør det også muligt for skoen at trænge ned i jorden og skabe god friktion og greb mod de våde klipper, mens du løber eller klatrer i bjergene. La Sportiva Skwama er en ideel sko til hælkobling, klatringekspeditioner, da Speed snøringssystemet giver en sikker og stabil positionering .

Det er en ultimativ sportssko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Skwama er svaret, hvis du leder efter vandreture eller bjergbestigningsko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . Følsom, tætsiddende, fleksibel klatresko ideel til topydelse både på klippevægge og i motionscenteret, designet til brug på overhæng og plader.
Som en slangevægt er Skwama den superfølsomme, alt omfavnende klatresko, der er i stand til at støtte klatreren i hans mere tekniske træk på overhæng. (indendørs og udendørs) og på plader. Denne model er designet til ydeevne og er ekstremt fleksibel takket være den nye konstruktion af sålen, hvilket øger muligheden for at bruge skospredningen på klippen på en homogen og ensartet måde. Suede læder- og mikrofiberoverdel vikles perfekt rundt om foden og eliminerer stive områder og indvendige hulrum, hvilket fremmer stabilitet i torsion takket være den innovative patenterede skal S Heel ™, der opretholder stabilitet, der fremhæver ydeevnen og ´tilpasningsevnen i skoen under hælkroge . Skwama ™ -modellen i beskyttende, ultra klistret gummi ved tå beskytter mod slid og danner en gribende overflade til tå kroge. Vibram XS Grip2-sålen giver maksimalt greb på enhver vægttype. Skwama: det passer som en hud, det beskytter som en skala.


Specifikationer:

Overdel: Mikrofiber i kombination med ruskindskind, rørformet konstruktion.
Foring: Ingen.
Pasform: Medium.
Mellemsål: LaSpoFlex 0,8 mm + P3-system.
Ende: Vibram® XS Grip2 3,5 mm.
Vægt: 480 g


teknologier:

Det nye konstruktionskoncept kombinerer fordelene ved en tætsiddende tøfler med præcision og volumenregulering af en velcro snøresystemsko
Maksimal følsomhed og præcision inklusive torsionsstabilitet: skoen følger fodens bevægelser og eliminerer tomme mængder og stive områder.
Innovativ patent S Heel ™ hæl: giver perfekt stabilitet i torsion forbedrer ydeevne og fleksibilitet for hælblokke.
Innovativ sålkonstruktion i to dele, skabt for at forbedre fleksibiliteten i længderetningen, så skoen kan opretholde en perfekt stabilitet i torsion, hvilket forbedrer ydeevnen og tilpasningsevnen for hæl.
Innovativ konstruktion af sålen i to dele, designet til at forbedre langsgående bøjning og tilskynde til "spredning" af klatresko.
Er du vild med La sportiva Skwama Climbing Shoes? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret La sportiva forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra La sportiva. Vælg en Damesko kategori og find alle de mulige Damesko varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner La sportiva Skwama Climbing Shoes

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (17)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kvalitetsmodel

-

Slidstærk og klæbrig gummi. Behagelig nok til at bære hele dagen

Pæne sko

-

Første af mine avancerede klatresko. Med en bredere tåkappe end Solution / Futura passer den virkelig til min fod. Min normale sko størrelse er 44,5 og 40,5 for Skwama

Squam

-

Jeg var lidt bekymret, fordi jeg købte den fra udlandet, men jeg er tilfreds med, at produktet ankom om cirka 10 dage, og jeg kunne købe det billigt.

Fantastiske

-

Købt til min kæreste som et skridt op fra hans sædvanlige Red Chilli, og han elsker dem.

God

-

Min ven's sko

Det har udviklet sig!

-

Andet ben SKWAMA. Det er 40 størrelse med faktisk måling 25,3 cm. Farven er god, men jeg tror, den kan være mere holdbar med tilføjelsen af en belægning omkring Torabaen. Jeg vil tjekke det ud.

Fantastiske sko, der leverer præcision.

-

Sko er fantastisk til både buldring og sportsklatring. Ikke det mest behagelige, men heller ikke forfærdeligt. Men hvis jeg ville have komfortable sko, ville jeg være hjemme med hjemmesko :-)

Bedste sko

-

Det ankom om en uge. Jeg er meget hurtig og overrasket. Jeg kunne købe meget god størrelse og farve.

Ny farve rød

-

Den nye farve, rød, er meget cool. Jeg var bare træt af gul. Ydeevnen forbliver den samme, og hælstroppen føles lidt mere stiv. Kvaliteten er som forventet.

Meget flot sko

-

Jeg var glad for, at den ankom før, end jeg troede, det var en meget flot sko

Fantastisk stor sko med mindre størrelsesforskel

-

Fremragende sko til brede fødder klatrere. Bemærk, at denne version har en lidt bredere tåplaster fra den gule version, hvilket øger spændingen over fodens top. Det kan være nødvendigt at overveje størrelsen på en halv størrelse op.

Fantastisk produkt

-

For min smag er en stor ændring i valg af farver til den nye model, the. Forrige og pindemodellen er spektakulære. Enestående sportiv skwama.

Det var køb

-

Det var godt, fordi det blev opnået inden det nye farver superkølige salg i Japan!

Det var køb

-

Jeg er heldig, fordi jeg fik det før salget i Japan! Ny farve super cool

Syge farve

-

dette er mit tredje par skwamas. så psyket, at der er en ny colorway. skoen har fremragende balance - gummi er ikke for hårdt, er ikke for blødt. tårand løber højt, så det er meget alsidigt til tåophæng. hælen passer tæt, så du kan føle, hvad du hæver. den elastiske overdel løber ganske lavt, så den er velegnet til brede fødder. bedste la sportsko derude

Mecha cool

-

Uanset hvad er den nye farve på Squama seje. Det var godt, fordi det ankom tidligere end planlagt.

Meget god

-

Sko med meget sort smag af squama. Meget cool. Det er meget godt at skifte fra gul til rød.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up