`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

La sportiva

La sportiva Tarantula

La sportiva Tarantula

  • La sportiva Tarantula
  • La sportiva Tarantula
  • La sportiva Tarantula
  • La sportiva Tarantula

La Sportiva Tarantula

Produktbeskrivelse La sportiva Tarantula

La Sportiva Tarantula er en første klatresko, der er designet til daglig brug indendørs. En klatreres bedste ven Tarantula er typisk en hjemmesko med et twist, der er let og behageligt at have på. Denne alsidige sko er konstrueret til at tilbyde teknisk funktionalitet og holdbarhed i det uforudsigelige bjergmiljø såvel som i dit motionscenter.

Takket være den ruskindsoverdel, der er et åndbart stof og giver maksimal holdbarhed og åndbarhed. Frixion RS på sålen gør det også muligt for skoen at trænge ind i jorden og skabe god friktion og greb mod de våde klipper, mens du løber eller klatrer i bjergene. La Sportiva Tarantula er en ideel sko til hæl tilslutning, klatring ekspeditioner som justerbart lukningssystem, der giver sikker og stabil positionering .

Det er en ultimativ sportssko designet specielt til alle eventyrsportsjunkier . La Sportiva Tarantula er svaret, hvis du leder efter vandreture eller bjergbestigningsko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .Features:


- Dette komfortable sko er let at bruge og let at komme til og fra i en flash.


- Den uforede øverste er fremragende til fugt ledelse og super behageligt på din fod hele dagen.


- Formen er rund og højere volumen for klatreren ikke søger for at mangle deres fødder endnu aggressive nok til at udføre, når det er nødvendigt.


- Den yderst justerbar lukning system tilpasses til flere fod typer og formerSpecifikationer:


- VÆGT: 10.23oz/290g


- UPPER: Læder


- LAST: RL45


- FIT: pasform m / Low Asymmetri


- Foring: Ingen


- Mellemsål: 1.8 mm LaspoFlex


- SOLE: 5mm Frixion ® RS


Er du på udkig efter La sportiva Tarantula? Det findes på lager hos trekkinn, din online udendørs butik. Hos trekkinn kan du altid finde udendørs, masser af udstyr fra La sportiva. Skynd dig at købe La sportiva Tarantula, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk trekkinn´s store sortiment af udendørs.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (85)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Hvis du leder efter et startpar af cimbing sko, var det en god mulighed for mig. Jeg har 41,5 på gadesko, så jeg valgte 40,5 på dette par, og det passer ret godt, og jeg tror, jeg kunne gå en halv størrelse lavere. De er ikke de bedste til hælkroge eller til virkelig stejl klatring, men når du starter, mangler du præcision, og gummiet er ikke bare tykt, men også modstandsdygtigt. 5 starter, fordi det gør alt, hvad der er nødvendigt for dets brugsniveau.

Gode katte til begyndere

-

Meget behagelige katte til at begynde at klatre, selvom de stadig tilbyder et godt greb. Absolut et godt køb.

La sportiva tarantula

-

Sååå behagelig sneaker! Mit normale nummer er 42. Til denne sneaker var nummeret 40 perfekt på hælen.

Perfekt

-

De passer super godt sammen med velcro stropper, de er perfekte!

Gode katte

-

Jeg er fantastisk, meget velegnet til initiering eller lidt mere, hvis du kan lide at gå godt tilpas eller til at klatre i væggen, de er ikke meget tekniske, men de griber godt. Jeg ville købe dem igen.

God

-

Behagelige sko, behagelige

Sko

-

Meget god sko, godt og nemt greb. modstandsdygtig og pålidelig, ikke for aggressiv, god til begyndere, der endnu ikke har brugt fødderne.

Pæne sko

-

Afsendes hurtigt til NZ sprede virussen, der bremser tingene ned. Gik en tur i morges, og disse sko elskede også forventningerne. Meget glad

Gode sko

-

Virkede som rigtig dejlige klatresko, størrelserne var en smule større end forventet, men et ekstra par sokker kan fikse det.

Godt produkt

-

Produkt modtaget i god stand! ankom som forventet. absolut vil købe igen.

Flot begyndersko

-

Passer min fod temmelig godt, og det er behageligt.

Dejlig

-

Det var den første individuelle import, men responsen var høflig, og produktet var glat uden problemer. Det triste punkt, at jeg tror, jeg vil bruge det igen, er, at leveringen af Japan Post var dårlig, men det er ok, fordi det ikke er relateret til dette websted eller dette produkt

Virkelig gode sko

-

Virkelig gode sko, meget behageligt for begyndere, størrelserne er meget store, jeg er 43 eu men bestil 42 og det passer perfekt.

De ankom til tiden!

-

Den fremragende forsendelse, de ankom til Peru i løbet af 20 dage, produktet er af god kvalitet, det gør ondt en smule, men jeg håber at kunne forme det.

Det var meget godt!

-

Det var den første brug, men det var meget godt at kunne bruge det med ro i sindet, fordi vi ofte kontaktede os via e-mail fra bestilling, indtil produktet kom. Jeg var bekymret for, at produktet ville komme sikkert, fordi det blev sendt fra udlandet, men jeg var tilfreds med, at det blev leveret problemfrit uden problemer. Prisen var rimelig, og korrespondancen var god, så jeg vil gerne bruge den igen i fremtiden.

Gode begyndersko

-

Gode begyndersko, behagelige (endnu ikke blærer), det er lidt for svært at bøje. Den har brug for mere end 12 gange ved at bruge den til at bryde rundt om din fod. De første et par gange føltes det som om jeg overhovedet ikke kunne føle mine fødder. Alligevel gode sko og en god pris

Komfortabel

-

Mine første kat fødder. Jeg ville have dem til at være komfortable og ikke meget tekniske. Jeg tror, jeg har slået mærket for at starte.

Den bedste mulighed for at starte og gå videre

-

Kattefødder til begyndere, der er værd at udvikle sig hurtigt i klatring. De er komfortable, men stramme, fordi der er mellemstørrelser. Velcro-justering gør dem nemme at tage på og tage af.

Total tilfredshed

-

Alt perfekt! Leveringstid og kvalitet

God til at starte

-

Forsendelsen ankom inden fristen, den var punktuel og hurtig. Disse kattefødder er også perfekte til at begynde at klatre, de er behagelige, og det er godt at finde en halv størrelse mindre, fordi de har tendens til at udvides med tiden

Smuk !!!

-

Disse pendler er store, for klatrere på mellemniveau, de er komfortable, modstandsdygtige og med godt greb. Det tog lidt længere tid end forventet at ankomme, men det er værd at vente, fordi denne pris ikke opnås i landet.

God værdi for pengene

-

God pris og god levering! Sko ankom okay og behagelig også!

Fantastisk produkt

-

Meget god sko, jeg er meget tilfreds.

Hvad der forventes

-

I mangel af at prøve dem, er de kvalitetskattefødder, og når du tager dem på for første gang, gider de ikke hvad andre måske generer. Let at tage på og tage, selvom hver fod har 2 krydsede velcro, en i hver retning noget, som jeg ikke havde lagt mærke til, men er af lille betydning. Til dato tilfreds i mangel af at prøve dem mere.

Super!

-

Vidunderlige klipper, bløde nok, ikke for aggressive. Praktisk at åbne godt - meget let at tage på. Leveringen tog kun en uge.

Mellemsko

-

Meget behagelige sko, der kan bruges hele dagen.

Perfekt til start, eller hvis du leder efter behagelige kattefødder

-

Dette er det andet par, jeg køber fra denne model, de er meget komfortable (så behagelige som nogle kattefødder kan være) takket være dens "form" lidt bredere end normalt i andre modeller. De får meget let takket være dets åbne og velcro instep-system. Perfekt til folk der starter eller til erfarne klatrere, der ønsker behagelige katte til daglig træning.

Sneaker meget god. stor værdi for pengene

-

Godt konstrueret og struktureret sneaker. Bedst tilgængelig i denne prisklasse. Et ægte kvalitetsprodukt

Godt produkt

-

Produkt i tid og form, meget behageligt og i god stand

Ifølge

-

Bestil rettidig, fremragende

Vidunderligt spyd

-

fantastisk kvalitet!

Very good for indore klaiming

-

5 stars

Godt!

-

Store ikke-aggressive rocksko til begyndere.

Jeg anbefaler

-

Godt produkt

Anmeldelse

-

Tog en størrelse under min gadestørrelse og de passede perfekt på mig, ordren var hurtig og skoene ser meget meget gode ud.

Gode klatresko

-

Modtaget produktet i god stand.

Ros

-

Jeg var imponeret over hvor hurtigt jeg modtog produktet. Det var planlagt til den 21. og jeg modtog den 16.. Alt originalt

Perfekt til begyndere

-

De er perfekte til folk, der begynder at klatre, til buldre og til rock.

Sko

-

Stort produkt

Bedste service

-

Meget opmærksomme trekkinn personale, jeg havde brug for at ændre min sko nummer og det blev hurtigt løst. Uden tvivl bedste shopping site for mountain udstyr.

Anbefales

-

Bedste produkt

Godt

-

Okay

Comfy

-

meget behagelig og nem at sætte på

Mellemliggende kattefødder

-

Commodates og tilhængere! Perfekt til nemme ruter, der ikke kræver ekstrem præcision. For mere krævende ruter er de lidt korte, men generelt er jeg meget glad

Jeg elskede det

-

Meget godt produkt ankom perfekt og før deadline ud produktkvaliteten, der er unik og super tilfreds

Otimo

-

Fantastisk produkt, levering inden for det forventede, jeg anbefaler det, og jeg vil helt sikkert købe igen.

Komfortabel

-

Meget komfortabel og sikker!

Fremragende kundeservice

-

tak for jer hurtig, replys .. produktet er virkelig behagelig og i god stand. vil anbefale dig helt sikkert.

Mere end indvielse

-

Komfortabel og meget bedre end ikke kun for indvielse

Perfekt til indvielse

-

Super behagelig, ensidig, generøs sål for at øge holdbarheden. Meget god sko!

Contenta!

-

Fremragende kortmodel. Meget behagelig og med godt greb. Jeg kan kun prøve dem på klippen!

Anbefales

-

God kvalitet. Tilpas som forventet.

Comodo!

-

Meget behagelig for nemme ruter ...

Meget god 7

-

Meget god produktet jeg satte 40, og jeg købte det amerikanske nummer 41, og det var godt, hvis du har en federe fod, den fladede ikke angiver, fordi sneakeren bliver bedre på en tyndere fod!

Tanks dig

-

Varen er blevet modtaget korrekt. Det er godt, når der afsendes ekstra kasser, så den originale kasse ikke er beskadiget

Store

-

Store sko

Tarantula. den sportive

-

Tarantula perfekte fødder til klatring og start klatring. Product enm perfext estsdo.

:)

-

som forventet

Pæn

-

Komfortabelt og godt for begyndere til mellemliggende

Pæne sko

-

rigtig behagelig og god sko til begyndere - mellemliggende klatrere. virkelig anbefale, kan gå rundt i disse

Tank dig

-

Denne gode ting

Tanks

-

Varer efter ordre

Tanks

-

Varer efter ordre

Tanks

-

Varer efter ordre

Fremragende

-

Varer efter ordre

Virksomhed

-

Jeg købte skoen, men jeg modtog det ikke i tide. Trekkin er et seriøst firma, og produktet ankom til Brasiliens posthus i Curitiba uden problemer, der nu venter på ham hjemme. Jeg købte Tarantula La Esportiva

Komfortabel

-

Min sædvanlige størrelse er 44,5, så jeg besluttede at bestille 1,5 størrelse mindre og passer perfekt. Mit klatreniveau er 6.a / b udendørs og Tarantula fungerer perfekt til mig. Jeg ser ingen grund til at bruge penge til mere aggressive og dyre og selvfølgelig mindre komfortable modeller.

Perfekt

-

Meget hurtig ankomsttid. De er meget komfortable, jeg har en normal sko 37 og jeg bestilte en 36,5 og de passer mig meget godt. De går godt i rock og i rocodromo. De er kat fødder, hvor formen er ret lige, at for mig er det ideelt (utilitzo indlægssåler med de normale sko til problemer i fødderne).

God og comfy!

-

Jeg har størrelse 37 og købt størrelse 36. Jeg er nybegynder og de passer mig lige lige. Første gang jeg bar dem var lidt ubehageligt, men så blev jeg vant til dem.

Perfekt

-

De er perfekte til klatring gym, perfekt pasform og meget hurtig med velcro, anbefaler jeg 100%

Perfekt

-

Fremragende, komfortabel og sikker, Velcro er perfekt pasform meget nemt, jeg anbefaler anmoder om en nummer 2 ned din almindelige skostørrelse, alt andet perfekt.

Fremragende!

-

Er af fremragende kvalitet, det lader til, at holde sig til væggen og give en følelse af komfort og sikkerhed. Velcro er perfekt pasform med lethed. Som eneste cons, der er lidt tæt, jeg anbefaler anmoder tal fra 1 til 1,5 ned din almindelige skostørrelse, alt andet perfekt.

En af de billigste sko, der gør jobbet

-

Jeg kun klatre op til 5.11a og V4 / 5 indendørs, disse sko gør jobbet. de er komfortable, det eneste er tyk, hvilket giver dem en længere levetid, som også betyder, at de lad være tilbyde en hel masse følsomhed, men jeg ser det som en mulighed for bedre fodarbejde. Størrelse Virker stor, jeg bære 39 om Kanata og Katana kniplinger, så jeg bestilte 39. Skulle have fået 38,5.

Tarantula katte

-

Cool, virkelig gode katte og god ledelse

Komfortabel !!!

-

Jeg er tilfreds med købet, komfortabel støvle !! , Anbefal !!!

Sneaker la sportiva

-

meget tilfreds

Super

-

meget glad for hurtig levering. og super sko. er min 4th tid jeg købe disse sko. blandt andet havde, men det passer mit bedste. nemlig en lidt bredere pasform. og er overkommelig. og alligevel er relativt lang. har hendes samme gummi som de dyrere sko. godt greb. Også på de små kanter. klatre ofte den ud. og der kommer til sin ret. Du kan holde skoen nemt bruge en hel dag og bare gå uden at det moulted sidde.

Vægt super!

-

Ordrer behandles og sendes meget hurtigt. I Volgograd kom sko i 3 uger. Størrelsen gik perfekt. Vi bestilte en anden. Tak.

Køb for børnene

-

Købt for junior high school studerende i den ældste søn, synes designet også godt lide. Også, er, at en meget god fornemmelse, der stikker end leje sko.

Glad

-

Meget tilfreds med købet. Det var en gave og jeg havde ret.

God nybegynder sko, komfortable

-

jeg har brugt disse sko for omkring to år nu, og ITs været en stor par klatring sko til at lære i. efter de blev brudt i de var, og er, meget komfortabel. have, at velcro i stedet for snørebånd er ned til personlige præferencer, men jeg foretrækker at være i stand til at få dem ud hurtigt. kun giver dem 4 stjerner dog, på grund af det faktum, at som min klatring skrider, finder jeg, at jeg ønsker trægt sammensatte på sålerne. kunne være lidt bedre for det, men virkelig for hvad de er det er svært at klage!

Meget behagelig

-

Jeg har fået en såkaldt Morton's tå (den anden tå er længere end den store tå), så eventuelle leje sko ikke lige passer mig. Jeg prøvede mange forskellige slags sko på flere butikker og endelig besluttet at købe en. Jeg er så glad for dem, og nu har jeg lad være nødt til at tage skoene af, hver gang jeg tager en pause !!

Lykkelig

-

Meget tilfreds med mit køb og med Trekkinn. Sko passer perfekt, og det kom til mig i en rimelig tid. Vil købe fra dig igen. Skål

God

-

Meget nem at bruge. Coloring er også godt. Jeg vil fortsætte med at bruge den fra nu af. Det er en nødvendighed ved klatring

Tak.

-

Denne gang tak. Vi ankom tidligere end jeg troede. Stor støtte, pris, takket være produktet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk