`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

La sportiva

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

La sportiva Trango Tech Goretex

  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex
  • La sportiva Trango Tech Goretex

La Sportiva Trango Tech Goretex

Produktbeskrivelse La sportiva Trango Tech Goretex

Det være sig med høj intensitet via ferrata eller vandreture i det vilde bjergmiljø La Sportiva Trango Tech Gore tex er en perfekt let bjergbestigning af gore tex. Disse alsidige støvler tilbyder teknisk funktionalitet og komfort under alle dine bjergbestigning aktiviteter. En revolutionerende og behagelig bjergbestigningstøvler lavet til alle bjergguider, redningsmænd og alpinister.

Den øverste er konstrueret med slidbestandigt og vandtæt Thermo Tech Injection-system, et termoplastisk indsprøjtet materiale, der giver struktur og reducerer den ekstra vægt og opretholder støvlenes lette vægt. Takket være Vibram LaSportiva Cube ydersål med Impact Brake System, der gør det lettere at køre over barske terræn. Gore tex Performance komfortforing afviser også vand og holder dig beskyttet, selv i våde og glatte overflader.

Det er en ultimativ bjergbestigningstøvler designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Trango Tech Gore tex er svaret, hvis du leder efter alle runde stier eller bjergstøvler, der er perfekte til beskyttelse, trækkraft, komfort og vægt .

Letvægts og fleksibel støvle, der er specielt velegnet til alpine vandreture, tekniske vejruter og som arbejdsko til bjergguider og redningsmænd.

Trango Tech GTX er den lette, fleksible støvle, der er særligt velegnet til alpine vandreture, tekniske vejruter og som arbejdsstøvler til alpine guider og redningsmænd.Bestil dine La sportiva Trango Tech Goretex og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores La sportiva Trango Tech Goretex, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu La sportiva Trango Tech Goretex er på lager og prisen er 288.49 $. Med vores store udvalg i Støvler, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner La sportiva Trango Tech Goretex

Køn
Funktioner
Teknologier
Højde støvler
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias La sportiva Trango Tech Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (19)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tilfreds!

-

Meget gode vandresko! Tak for at være tilfreds!

Super

-

Fantastiske par støvler. Meget behagelig, passer som en handske. Jeg er størrelse 42, bestilte størrelse 43 for at give plads til fødderne især under nedkørsler. Håndværk og build er premium. Lys så godt.

Forelsket

-

Spektakulær .... fantastisk boot. En handske og på samme tid robust.

La sportiva trango tech goretex

-

Meget god vandresko! Jeg har haft det i 2 dage nu, og det passer perfekt. Tag et skoenummer større end det, du har. Forsendelsen var lidt langsom (11 dage) ingen idé om, om det skyldes den aktuelle situation (CONV19).

Meget hurtig service

-

Fantastiske støvler Jeg har prøvet dem i sneforhold. De er stive nok til at kunne bæres med stegjern og har god varmeisolering. Forsendelsesservice var meget hurtig - jeg modtog dem inden for 48 timer efter bestilling. Jeg er meget tilfreds.

Fantastisk service

-

Fremragende service og hurtig levering til den bedste pris i omløb. Produktet er meget testet og med LA SPORTIVA-certificeret kvalitet. Fuldt tilfreds

Stor

-

Enestående, behagelig og resistent trekkingsko. Jeg anbefaler det til alle.

Let og stærk

-

Dette er en god tilgang og flerbrugssko, der hjælper med at undgå at bære flere par sko.

Let og godt

-

Let og halv størrelse er meget attraktivt

Elite

-

De er en handske, utrolig kvalitet bortset fra det faktum, at mærket tilbyder halv tredjedels størrelser i sine produkter

Boot la sportiva trango tech goretex

-

Meget god bagage, let. Fuldt anbefalet.

Let og meget godt

-

Disse støvler er lette og små.

Trango tech

-

Fremragende sko; meget let, en rigtig allrounder vandtæt

Top vandresko

-

La Sportiva Trango Tech er simpelthen den gyldne standart, når vi taler om højtydende vandre- / trekkingsko. Jeg har testet dem under forskellige forhold, og de er fremragende. Jeg giver dem 10 fra 10.

Boot størrelse

-

Jeg har 44 og bestilte 44. Perfekt størrelse. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

Trango tech

-

Dejlig bred sidst, masser af plads til tæerne uden at blive løs på foden. Flotte støvler, der gør bjergvandring behagelig.

Den tekniske trango sport

-

Jeg bruger en fantastisk sko hver dag til mit arbejde, som jeg gør på bjergstierne

Boot størrelse

-

Min støvler størrelse EU 43. Hvilken størrelse støvler i CM jeg skulle have valgt det kan 27,66 cm tror jeg, nødvendigt at bekræfte.

Enhedsfølelsen kan være tynd

-

Jeg købte til hurtigklatring af 3 årstider med efterfølger serien af Trago Guide. I øjeblikket har jeg 44 af den gule guide, og jeg er 44 + 1/2 denne gang, fordi jeg er ivrig efter tåen i ned, men denne vejledning er anderledes ved at lave sko og denne dom var forkert Det ser ud til. Stativet på siden af tåbeskytteren er tæt på lodret, så der er ingen mening om at blive fanget i fodformen, selvom du strammer den, og der vil være noget lateralt spil. Desværre var det godt til 44. Indtryk fra hvordan man laver beskytteren og tekstur af den øvre "Jeg er en efterfølger af guiden," jeg føler mig som en "kube low cost version" er bedre. Jeg tror, at det eneste system og forhindringer har udviklet sig, men teksten, skosnørets udseende og det indtryk, der modtages fra følelsen af enhed med benene, mærkes bedre i guiden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk