`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatherman

Leatherman OHT Molle Sheath

Leatherman OHT Molle Sheath

Leatherman OHT Molle Sheath

  • Leatherman OHT Molle Sheath
  • Leatherman OHT Molle Sheath
  • Leatherman OHT Molle Sheath
  • Leatherman OHT Molle Sheath

Leatherman OHT Molle Sheath

Produktbeskrivelse Leatherman OHT Molle Sheath

I årevis multi-tool brugerne kunne vælge mellem to forskellige muligheder, når det kom til en "one-håndbetjente" multi-værktøj: en-hånds åbning tænger eller en-hånd-åbning klinger.


I dag har Leatherman taget disse to godt elsket ideer, og smeltet dem ind i den første nogensinde 100% en-håndbetjente multiværktøj, at Leatherman OHT.


Denne branchens første værktøj udstyret fjederbelastede tænger og wire-kuttere så du ikke trætte din hånd justere og justere dit greb.


Håndtag med visuelle aftryk af værktøjet under gøre for hurtig identifikation. En livreddende rem cutter og iltflaske skruenøgle, gevindskæring for fælles-size rengøring stænger og meget mere gør dette en én-hånds arbejdshest af et værktøj.Features:


- Alle låse funktioner betyder, at hvert værktøj og kniv på kroppen af ​​håndtaget, med undtagelse af tang hovedet, vil låses på plads.


- Bemærk, at Crunch, men gør funktionen både alle låse værktøj og tang hoved.


- Den helt låsning design gør det muligt for brugeren at betjene enkelte værktøjer sikkert og effektivt.


- Ved at låse dem på plads, når helt åben, kan brugeren lægge pres på redskabet, mens sikkert færdiggøre jobbet, før manuelt

oplåsning værktøj til at stuve den væk.


- En funktion, der låser leverandørfakturagodkendelse kæberne på plads, sikkert forhindrer kæberne glider ind i håndtagene under brug.


- Denne multi-værktøj er udstyret med værktøjer, der er tilgængelige, mens værktøjet er i sin foldede eller lukket position, efterligne funktionaliteten af ​​en lommekniv.


- Denne multi-værktøj er udstyret med værktøjer, der er tilgængelige, mens værktøjet er i sin foldede eller lukket position, efterligne funktionaliteten af ​​en lommekniv.


- Hver funktion på dette værktøj kan åbnes og betjenes med én hånd.


- Dette gør det muligt for brugeren at holde den anden hånd fri til situationer, der kræver multi-tasking eller en fri hånd.


- Håndtag på denne multi-tool er påtrykt billeder af værktøjet nedenunder, tillader en bruger nemt føler for det rigtige værktøj mens der i mørke eller begrænset sigtbarhed situationer.


- En præcis trykstøbt knibe redskab til at holde eller manipulere materialer, ideel til små objekter eller trange pladsforhold, der automatisk kommer tilbage til åben position, når den ikke bliver brugt.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige for at reducere hånd træthed, som kan opstå, når manuel justering af greb på værktøjet med én hånd.


- En præcis trykstøbt knibe redskab til at holde eller manipulere materialer, der automatisk springe tilbage til åben position, når den ikke bliver brugt.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige til at reducere træthed i hånden, der kan opstå, når manuel justering af greb om værktøjet med én hånd.


- Udskiftelige udenom knivene udformet fra 154cm med fjederbelastet åbning, betød for at skære ekstra hårde ledninger.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige til at reducere træthed i hånden, der kan opstå, når manuel justering af greb om værktøjet med én hånd.


- Udskiftelige udenom knivene udformet fra 154cm med fjederbelastet åbning, betød for at skære regelmæssige og lys ledninger.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige til at reducere træthed i hånden, der kan opstå, når manuel justering af greb om værktøjet med én hånd.


- En kniv udformet fra 420HC, en høj-carbon rustfrit stål, der er korrosionsbestandig og kan nemt opretholdes.


- Et tandet klinge udformet fra 420HC rustfrit stål.


- Riller grab og skære materialer let, hvilket gør denne stil af bladet usædvanligt nyttige til at skære igennem tov eller fiber.


- En fortandet værktøj fremstillet 420HC rustfrit stål, der er designet til at arbejde på en pull bevægelse, som kræver mindre indsats og har mindre tilbøjelighed til brud.


- Den åbne tand design holder saven fra fylde op med materiale, giver brugeren mulighed for at fuldføre en opgave uden at holde pause for at rense værktøjet.


- A 440 rustfrit stål udskiftelig v-notch cutter ideel til at skære gennem stropper, sikkerhedsseler, lærred og andre stof-baserede materialer.


- Kutteren er vendbar, så brugeren til at skrue og dreje til en ny skærefladen.


- En rengøring stang og børste adapter til den mandlige ende af skydevåben rengøring kits med en 8mm diameter og 32 tråde per inch.


- Et håndtag / Punch stil værktøj til at hjælpe med at åbne dåse varer, perfekt til camping eller i overlevelse situationer.


- Klingen på dette værktøj har været jorden i en sådan måde, at den skubber det afskårne metal ind fælgen, holde skarpe kanter fra opskæring brugeren som den kan håndteres.


- Et værktøj, der tillader brugeren at poppe toppen på en favorit drik.


- En rektangulær udskæring bruges til slot i løbet af en ilt tanke at åbne.


- Ideel til EMS, brandvæsen eller første responder brug.


- Lavet oprindeligt af Henry F.


- Phillips, denne skruetrækker er til brug på krydskærvskruer.


- En flad skruetrækker gearet fra 420HC rustfrit stål, beregnet til brug på større kærvskruer.


- En flad skruetrækker tooled fra 420HC rustfrit stål, beregnet til anvendelse på medium kærvskruer.


- En flad skruetrækker tooled fra 420HC rustfrit stål, beregnet til brug på små kærvskruer.Specifikationer:


- Primær Blade Længde: 2,37 i | 6 cm


- Lukket Længde: 4.5 i | 11,5 cm


- Vægt: 9,9 ounce | 280,6 g


- En forbedret, høj-carbon (HC) form af 420 rustfrit stål, der fungerer godt med høj produktion værktøj.


- 420HCs styrke optimeres i Leatherman multi-værktøjer ved varmebehandling.


- En høj kulstof, højtlegeret, og korrosionsbestandigt rustfrit stål, der holder sin kant tre gange så lang som 420 rustfrit stål.


- Denne stål anvendes på nogle premium Leatherman knive.


- Sort oxid er et pulver-baserede metal belægning.


- Ideel til situationer, hvor røber en stilling vil være dyrt, er det almindeligt brugt af militæret for sin effektivitet i at reducere genskin og reflekser.


Ved du hvilke egenskaber der gør Leatherman OHT Molle Sheath til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Leatherman OHT Molle Sheath, har vi det på lager i vores online trekkinn butik. På grund af vores store udvalg i Værktøj og knive afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de udendørs, du er på udkig efter. Køb hos trekkinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Leatherman OHT Molle Sheath

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk