`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatherman

Leatherman OHT Sand Molle Sheath

Leatherman OHT Sand Molle Sheath

Leatherman OHT Sand Molle Sheath

  • Leatherman OHT Sand Molle Sheath
  • Leatherman OHT Sand Molle Sheath
  • Leatherman OHT Sand Molle Sheath
  • Leatherman OHT Sand Molle Sheath

Leatherman OHT Sand Molle Sheath

Produktbeskrivelse Leatherman OHT Sand Molle Sheath

I årevis multi-tool brugerne kunne vælge mellem to forskellige muligheder, når det kom til en "one-håndbetjente" multi-værktøj: en-hånds åbning tænger eller en-hånd-åbning klinger.


I dag har Leatherman taget disse to godt elsket ideer, og smeltet dem ind i den første nogensinde 100% en-håndbetjente multiværktøj, at Leatherman OHT.


Denne industri-første værktøj funktioner fjederbelastede tænger og-Økser, så du dont trætte din hånd justere og justere dit greb.


Håndtag med visuelle aftryk af værktøjet under gøre for hurtig identifikation. En livreddende rem cutter og iltflaske skruenøgle, gevindskæring for fælles-size rengøring stænger og meget mere gør dette en én-hånds arbejdshest af et værktøj.Features:


- Alle låse funktioner betyder, at hvert værktøj og kniv på kroppen af ​​håndtaget, med undtagelse af tang hoved, låses på plads.


- Bemærk, at Crunch, men gør funktionen både alle låse værktøj og tang hoved.


- Den helt låsning design gør det muligt for brugeren at betjene enkelte værktøjer sikkert og effektivt.


- Ved at låse dem på plads når de er fuldt åbne, kan brugeren lægge pres på redskabet, mens sikkert færdiggøre jobbet, før manuelt

oplåsning værktøj til at stuve den væk.


- En funktion, der låser tang kæberne på plads, sikkert forhindrer kæberne glide ind i håndtagene under brug.


- Denne multi-værktøj er udstyret med værktøjer, der er tilgængelige, mens værktøjet er i sin foldede eller lukket position, efterligne funktionaliteten af ​​en lommekniv.


- Denne multi-værktøj er udstyret med værktøjer, der er tilgængelige, mens værktøjet er i sin foldede eller lukket position, efterligne funktionaliteten af ​​en lommekniv.


- Hver funktion på dette værktøj kan åbnes og betjenes med én hånd.


- Dette gør det muligt for brugeren at holde den anden hånd fri til situationer, der kræver multi-tasking eller en fri hånd.


- Håndtag på denne multi-tool er påtrykt billeder af værktøjet nedenunder, tillader en bruger nemt føler for det rigtige værktøj mens der i mørke eller begrænset sigtbarhed situationer.


- En præcis trykstøbt klemning redskab til at holde eller manipulere materialer, ideel til små objekter eller smalle steder, der automatisk foråret tilbage til åben position, når de ikke bliver brugt.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige for at reducere hånd træthed, som kan opstå, når manuel justering af greb på værktøjet med én hånd.


- En præcis trykstøbt klemning redskab til at holde eller manipulere materialer, der automatisk fjeder tilbage til den åbne stilling, når den ikke bliver brugt.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige til at reducere træthed i hånden, der kan opstå, når manuel justering af greb om værktøjet med én hånd.


- Udskiftelige udenom knivene udformet fra 154cm med fjederbelastet åbning, betød for at skære ekstra hårde ledninger.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige til at reducere træthed i hånden, der kan opstå, når manuel justering af greb om værktøjet med én hånd.


- Udskiftelig omgåelse skær udformet fra 154cm med fjederbelastet åbning, betød for at skære regelmæssige og lette ledninger.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige til at reducere træthed i hånden, der kan opstå, når manuel justering af greb om værktøjet med én hånd.


- En kniv udformet fra 420HC, en high-carbon rustfrit stål, der er modstandsdygtige over for korrosion og kan nemt vedligeholdes.


- Et tandet klinge udformet fra 420HC rustfrit stål.


- Riller grab og afskårne materialer let, hvilket gør denne stil bladet usædvanligt nyttige til at skære igennem reb eller fiber.


- En fortandet værktøj fremstillet 420HC rustfrit stål, der er designet til at arbejde på en pull bevægelse, som kræver mindre indsats og har mindre tilbøjelighed til brud.


- Den åbne tand design holder saven fra fylde op med materiale, giver brugeren mulighed for at fuldføre en opgave uden at holde pause for at rense værktøjet.


- A 440 rustfrit stål udskiftelig v-notch cutter ideel til at skære igennem stropper, sikkerhedsseler, lærred og andre stof-baserede materialer.


- Kutteren er vendbar, så brugeren til at skrue og dreje til en ny skærefladen.


- En rengøring stang og børste adapter til den mandlige ende af skydevåben rengøring kits med en 8mm diameter og 32 tråde per inch.


- En arm / hulning stil værktøj til at hjælpe med at åbne dåse varer, perfekt til camping eller i overlevelse situationer.


- Klingen på dette værktøj har været jorden i en sådan måde, at den skubber det afskårne metal ind fælgen, holde skarpe kanter fra opskæring brugeren som den kan håndteres.


- Et værktøj, der tillader brugeren at poppe toppen på en favorit drik.


- En rektangulær udskæring bruges til slot i løbet af en ilt tanke at åbne.


- Ideel til EMS, brandvæsen eller første responder brug.


- Lavet oprindeligt af Henry F.


- Phillips, denne skruetrækker er til brug på krydskærvskruer.


- En flad skruetrækker tooled fra 420HC rustfrit stål, beregnet til brug på større kærvskruer.


- En flad skruetrækker tooled fra 420HC rustfrit stål, beregnet til anvendelse på medium kærvskruer.


- En flad skruetrækker tooled fra 420HC rustfrit stål, beregnet til brug på små kærvskruer.Specifikationer:


- Primær Blade Længde: 2,37 i | 6 cm


- Lukket Længde: 4.5 i | 11,5 cm


- Vægt: 9,9 ounce | 280,6 g


- En forbedret, høj-carbon (HC) form af 420 rustfrit stål, der fungerer godt med høj produktion værktøj.


- 420HCs styrke optimeres i Leatherman multi-værktøjer ved varmebehandling.


- En høj kulstof, højtlegeret, og korrosionsbestandigt rustfrit stål, der holder sin kant tre gange så lang som 420 rustfrit stål.


- Denne stål anvendes på nogle premium Leatherman knive.


- Sort oxid er et pulver-baserede metal belægning.


- Ideel til situationer, hvor røber en stilling vil være dyrt, er det almindeligt brugt af militæret for sin effektivitet i at reducere genskin og reflekser.


Find din pris på Leatherman OHT Sand Molle Sheath og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Camping tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Værktøj og knive og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos trekkinn.

Funktioner Leatherman OHT Sand Molle Sheath

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk