`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatherman

Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box

Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box

Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box

Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box

  • Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box
  • Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box
  • Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box
  • Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box
  • Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box

Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box

Produktbeskrivelse Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box

Et godt valg for første gang brugere, den originale Portland, Oregon multiværktøj producent gør dig din helt egen Sidekick.


Denne handy lommeformat værktøj har alle de funktioner, du har brug for at få dit projekt færdig, til en brøkdel af prisen.


Handy, udenfor-tilgængelige vinger betyder, at du kan åbne kniven med kun én hånd og afrundede håndtag gøre at få et greb omkring deres helt nye, fjeder-action kæber let og meget komfortabel.


Rustfrit stål og bakkes op af en 25-årig garanti, første valg, eller handy anden backup, du kan ikke slå værdien af ​​Sidekick.Features:


- Dette sikre ring er til fastgørelse af værktøj sikkert og sikkert til en rem.


- Ofte folk, der arbejder i nærheden af ​​vand eller på stilladser knytte deres værktøj til at en rem på deres person til at undgå at miste værktøjet, hvis dens droppet.


- En aftagelig klips som giver brugeren mulighed for at bære deres multi-værktøj fastgjort til en lomme eller bæltestrop uden brug af en kappe.


- Ved at fjerne klippet, at brugeren er i stand til nemt bære deres værktøj i en kappe, hvis det foretrækkes.


- Denne multi-værktøj er udstyret med værktøjer, der er tilgængelige, mens værktøjet er i sin foldede eller lukket position, efterligne funktionaliteten af ​​en lommekniv.


- Hver funktion på dette værktøj kan åbnes og betjenes med én hånd.


- Dette gør det muligt for brugeren at holde den anden hånd fri til situationer, der kræver multi-tasking eller en fri hånd.


- En præcis trykstøbt klemning redskab til at holde eller manipulere materialer, ideel til små objekter eller smalle steder, der automatisk foråret tilbage til åben position, når de ikke bliver brugt.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige for at reducere hånd træthed, som kan opstå, når manuel justering af greb på værktøjet med én hånd.


- Omgåelse skæreskiver beregnet til skæring regelmæssig-gauge wire, der automatisk springe tilbage til åben position, når den ikke bliver brugt.


- Fjederbelastet værktøjer er nyttige til at reducere træthed i hånden, der kan opstå, når manuel justering af greb om værktøjet med én hånd.


- En nyttig hak for sikkert stripning flere typer af tråd.


- En kniv udformet fra 420HC, en high-carbon rustfrit stål, der er modstandsdygtige over for korrosion og kan nemt vedligeholdes.


- Et tandet klinge udformet fra 420HC rustfrit stål.


- Riller grab og skære materialer let, hvilket gør denne stil af bladet usædvanligt nyttige til at skære igennem tov eller fiber.


- En fortandet værktøj fremstillet 420HC rustfrit stål, der er designet til at arbejde på en pull bevægelse, som kræver mindre indsats og har mindre tilbøjelighed til brud.


- Den åbne tand design holder saven fra fylde op med materiale, giver brugeren mulighed for at fuldføre en opgave uden at holde pause for at rense værktøjet.


- En præcis måling guide til bestemmelse af længde i inches eller centimeter, op til 1,5 inches eller 3,8 centimeter.


- En arm / hulning stil værktøj til at hjælpe med at åbne dåse varer, perfekt til camping eller i overlevelse situationer.


- Klingen på dette værktøj har været jorden i en sådan måde, at den skubber det afskårne metal ind fælgen, holde skarpe kanter fra opskæring brugeren som den kan håndteres.


- Et værktøj, der tillader brugeren at poppe toppen på en favorit drik.


- Et 420HC rustfrit stål værktøj med kors mønster, der danner en ru overflade for brugeren at filen eller udglatte både træ og metaloverflader.


- Filen mønster på Leatherman-filer er forlænget til slutningen af ​​filen, samt ned langs siden for at give en fil stoke og / eller en mere præcis fil kant.


- Lavet oprindeligt af Henry F.


- Phillips, denne skruetrækker er til brug på Phillips skruer.


- En flad skruetrækker tooled fra 420HC rustfrit stål, beregnet til anvendelse på medium kærvskruer.


- En flad skruetrækker gearet fra 420HC rustfrit stål, beregnet til brug på små kærvskruer.Specifikationer:


- Primær Blade længde: 2,6 i | 6.6 cm


- Lukket længde: 3,8 i | 9.7 cm


- Vægt: 7 ounce | 198,4 g


- En forbedret, høj-carbon (HC) form af 420 rustfrit stål, der fungerer godt med høj produktion værktøj.


- 420HCs styrke optimeres i Leatherman multi-værktøjer ved varmebehandling.


Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box, købt hos trekkinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online udendørs butik, hvor du kan finde masser af varer fra Leatherman, færdiggør din ordrer af udendørs varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Leatherman Sidekick Leather Sheath Cardboard box

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dejligt klip

-

originalt og pænt klip

Godt værktøj

-

God nok for mig. Men forkert beskrivelse, det er et nylonark

Stor ske

-

Pro: langt håndtag, spis uden at få dine hænder beskidte, selv fra dåser eller poser. Con: coating blev beskadiget, da den ved et uheld blev placeret i opvaskemaskine. Siger 'ingen opvaskemaskine' på specifikationerne, så min egen fejl. Spoon var derefter mere ru i nogen tid, men er ok nu.

Meget godt

-

Meget godt selv luksusværktøj

Kvalitet

-

Great utility kniv / værktøj til dagligdags ting. Fik 2 af disse og giv det som en gave til min bedste mand, da alle skulle have en!

Fantastisk værktøj

-

Efter at have mistet min gamle leatherman for nogle år siden, manglede jeg en. Nu endelig erstattet det. Nogle store forbedringer gennem årene i udseende. Kun lille bemærkning: det hedder læderskade, men det er en nylonplade. Stadig meget god kvalitet.

Leatherman sidekick

-

Nyttige, velkonstruerede og let båret i den medfølgende skede. Et førsteklasses værktøj til en meget rimelig pris.

Stor produkt

-

Ren og enkel, hvis du lejr, cykel, vandre eller kano du bør eje dette værktøj.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk