`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Led lenser

Led lenser F1

Led lenser F1

Led lenser F1

  • Led lenser F1
  • Led lenser F1
  • Led lenser F1
  • Led lenser F1
  • Led lenser F1

Led Lenser F1

Produktbeskrivelse Led lenser F1

LED LENSER ® F1 er ikke for dem med svage nerver. Vi kalder det fighter jet blandt små lommelygter.


Hvad denne belysning kraftcenter har skjult inde i en minimalt dimensioneret pakke er simpelthen betagende: 400 Lumen fra en enkelt CR123 batteri! Denne verden bedst opnås ved LED LENSER ® F1 som en af ​​de første i sin klasse.


Men det er kun begyndelsen: HA III anodisering i overensstemmelse med militære standarder, vandtæt (IPX8), elektronisk regulering med en temperaturføler, hale stativ, udskiftelig glasbrudsføler ring og brugen optimeret belysning er kendsgerninger, som vil overbevise selv de mest krævende ekspert.


Du ville bedst får en LED LENSER ® F1 kampfly installeret i hangaren på dit hjem, så snart du kan.Specifikationer:


- LED: Xtreme Power LED


- Længde: 88 mm


- Vægt: 69 g


- Lysstrøm: 400 lm *


- Batterier: Lithium CR123


- Energi tank: 4,2 Wh


- Burning levetid: 120 min **


- Beam rækkevidde: 100 m *


Led lenser F1 er en vare der hører til Lamper kategorien indenfor Elektronik, i din udendørs butik, trekkinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online trekkinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Led lenser F1? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til udendørs, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ledlinser f1

-

meget hurtig, leveringsdato, anbefales!

Utrolig "lommelygte"

-

Utroligt, for hvor lille det er (mere end det ser ud på billederne) giver det et let dyr. Jeg har en frontal petlz myo 280lumenes, og den er langt bedre end den. Sig, at det giver 400 lumens i maksimal tilstand, Ingen chef, som i mange fronter, der sælger dig mange lumens, men så er de 10'er i basemodus, har en anden mellemliggende tilstand (ca. 80 lygter, til batteribesparelse og en tredje tilstand til Ultra flimmer til nødsituation). Også det er nedsænket op til 2,5m. At hvis det opvarmes i lille, logisk ting for sin magtstørrelse. Ideal.to tage det i rygsæk i dagsture, for nogle uforudsete. Et godt køb uden tvivl.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk