`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Led lenser

Led lenser M7R

Led lenser M7R

Led lenser M7R

  • Led lenser M7R
  • Led lenser M7R
  • Led lenser M7R
  • Led lenser M7R
  • Led lenser M7R

Led Lenser M7R

Produktbeskrivelse Led lenser M7R

Vores M7R bekræfter overbevisende, at med et godt koncept høj ydeevne og samvittighedsfuld miljømæssig bæredygtighed ikke er naturlige fjender.

Når det kommer til ydeevne, funktioner og funktionalitet, er der næsten ingen sammenlignelighed. Fokuskvaliteten, lysstyrken og den optimerede bruger ergonomi M7R har endnu ikke opfyldt deres kamp.

Alle fordelene ved M7 blev kombineret med det komfortable Floating Charge System - et af vores mest avancerede opladningssystemer. Driftstiden er næsten fordoblet, og den intelligente belysningskontrol af Smart Light Technology forudbestiller denne lommelygte til brug i professionelle, dagligdags situationer.

Specifikationer:

LED: High End Power LED

Længde: 156 mm

Vægt: 206 g

Lysstrøm: 400/300/40 lm

Batterier: 1x ICR18650

Energitank: 8,1 Wh

Brændende liv: 20,5 timer

Stråleområde: 280/190/100 m


Find Led lenser M7R på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Led lenser M7R her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk